haraj logo
جستجو

عدس پلو

مواد لازم :
برنج : 4 پیمانهعدس : 1 پیمانهکشمش : 1/2 پیمانهپیاز : 1 عددگوشت چرخ کرده : 400گرمنمک، فلفل، زردچوبه : به مقدار لازمکشمش پلویی : 1 پیمانهزعفران دمکرده : 1 قاشق غذاخوریکره : 1 قاشق غذاخوریروغن مایع : به مقدار لازم


برای پخت عدس پلو، در ابتدا عدس را پاک میکنیم و شسته و باکمی نمک میگذاریم تا پخته شود. (عدس نباید خیلی پخته شود و له شود چون با برنج هم می پزد و دم میکشد )

برنج را تمیز کرده و و در قابلمه ای مناسب همراه با کمی نمک و آب روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

عدس پلو


در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد میکنیم و با مقداری روغن مایع در تابه ای تفت میدهیم تا پیاز نرم و سرخ شود.

سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه را به پیاز اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا پیاز با ادویه ها یکدست شود و همچنین گوشت چرخ کرده را با مواد مخلوط کرده و تفت میدهیم و در ادامه بعد از پخته شدن کامل عدس، آنرا با مواد تابه مخلوط میکنیم تا عدس ومواد با هم  یکدست شود و در پایان 1 قاشق غذاخوری زعفران دمکرده را به مواد تابه اضافه میکنیم و به مدت چند دقیقه روی حرارت میگذاریم و بعد از چند دقیقه تابه را از روی اجاق گاز برمیداریم.

وعدس پلو


در این فاصله که مواد در حال آماده سازی بود، برنج نیز به جوش آمده و آنرا آبکش میکنیم.

کف قابلمه را کمی روغن زده و در صورت تمایل می توانیم از نان لواش برای ته قابلمه یا سیب زمینی ورق شده استفاده کنیم.

وعدس پل

سپس به همینصورت، کمی برنج و لایه ای از مواد مخلوط عدس به همراه کشمش پلویی را ریخته و با هم مخلوط میکنیم و در انتها یک قاشق غذاخوری از زعفران دمکرده را روی برنج ریخته و میگذاریم عدس پلو دم بکشد.

برای تزیین عدس پلو میتوانیم از کشمش پلویی و یا خرما و یا حتی از زرشک هم برای تزیین عدس پلو استفاده کنیم.

 وعدس پل

وعدس پل

آخرین آموزش ها
برترین ها