haraj logo
جستجو

کیک پودینگ لیمویی

مواد لازم :
تخم مرغ : 3 عدد شیر : 1 پیمانه لیمو : 2 قاشق چای خوری، پوست لیمو آب لیموی تازه : 6 قاشق غذا خوری کره : 2 قاشق غذا خوری نمک : 1/4 قاشق چای خوری آرد : 6 قاشق غذا خوری شکر : 1 پیمانه

با سلام خدمت عمراهان همیشگی هاراج  امیدوارم حالتون خوب باشه و در کنار خانواده روزگار خوشی را سپری کنید و چرخ روزگار بر وقف مرادتون بچرخه. 

یکی از انواع دسرهای بسیار خوشمزه و سریع انواع مختلفی  از کیک های پودینگی می باشد، شما می توانید پودینگ ها را با انواع مختلفی از طعم ها تهیه کنید.

و حتی برای تنوع و طعم دهی بیش تر به آن ها از تکه های میوه یا انواع آجیل ها در داخل آن ها هنگام پخت بکار ببرید.

پودینگ ها از لحاظ شکل ظاهری کمی شبیه به کاپ کیک ها می باشند، بنابراین شما می توانید همانند یک کاپ کیک خوشمزه، پودینگ ها خود را با خامه، شکلات، تکه های شکلات و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید.

و به عنوان یک دسر خوشمزه در مجالس و مهمانی های خود استفاده کنید.

دستور آشپزی امروز هم آموزش تهیه کیک پودینگ لیمویی است. امیدوارم شما هم در منزل بتوانید آن را تهیه کرده و از خوردنش در کنار اعضای خانواده لذت ببرید. 


برای تهیه کیک پودینگ لیمویی ابتدا فر را روشن کرده و بر روی دمای ۱۷۵ درجه ی سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود.

سفیده زرده ی تخم مرغ ها را از هم جدا کنید، زرده ی تخم مرغ ها را هم زده و خوب هم مخلوط کنید، سپس شکر، شیر، کره و آب لیموی تازه به همراه دو قاشق چای خوری پوست لیموی رنده شده را نیز به زرده ی تخم مرغ ها اضافه کرده و همه ی مواد را یک با ردیگر با هم مخلوط کنید تا مایه شما کاملا یکدست شود.

آرد را نیز به همراه نمک بر روی مواد خود الک کرده و به آرامی به بقیه ی مواد ترکیب کنید.

سفیده ی تخم مرغ ها را آن قدر با یکدیگر هم بزنید تا کاملا کف کرده و حجم آن ها دو برابر شود، برای راحتی این کار می توانید از هم زن برقی استفاده کنید.

اما اگر می خواهید این کار را به صورت دستی انجام دهید باید کمی صبر و حوصله داشته باشید و این کار را با کمی سرعت انجام دهید.

بعد از این که سفیده ی تخم مرغ ها را کاملا هم زدید آن را به بقیه مواد خود اضافه کنید و به آرامی با بقیه مواد خود ترکیب کنید به طوری که پف سفیده ی تخم مرغ از بین نرود.

در انتها مایه سبک و کف دار ایجاد می شود.

پودینگ لیمویی

پودینگ لیمویی


برای پخت پودینگ لیمویی به شش کاسه ی مخصوص فر ( سرامیکی یا پیرکس) با طرفیت حدود ۱۸۰ میلی لیتر نیاز داریم.

برای این کار ابتدا ته و دیواره ی کاسه ها را با کمی کره و یا روغن کاملا چرب کنید سپس حدود نیمی از گنجایش کاسه را از مایه کیک پودینگ لیمویی پر کنید.

کاسه ها را در طبقه ای سوم فری که از قبل آماده کرده اید قرار دهید حدود ۴۵ الی ۵۰ دقیقه زمان لازم است تا پودینگ لیمویی شما کاملا پخته شود.

هنگامی که پودینگ ها به طور کامل پخته می شوند کاملا پف کرده و سطح روی آن ها طلایی می شود.

در این مرحله کیک های پودینگ لیمویی شما کاملا آماده است و شما می توانید آن ها را از فر خارج کنید.

فقط حواستان باشد کاسه های حاوی پودینگ لمیویی خیلی داغ است سعی کنید برای خارج کردن آن ها از فر از یک انبر استفاده کنید.

یا این که در فر را باز نگه داشته تا کمی از حرارت فر و کاسه ها کم شود. در این مدت ممکن است کمی از پف پودینگ های شما کم شود که این کاملا طبیعی است و اصلا نگران نباشید.

بعد از این که قالب های شما کاملا سرد شدند می توانید پودینگ ها ی خود را از قالب جدا کنید.

برای این کار اصلا عجله نکنید، بلکه ابتدا با کمک یک چاقو دیواره های پودینگ را از دیواره های ظرف به آرامی جدا کنید، سپس قالبی را بر روی بشقاب یا سینی برگردانید و با کف دست به آرامی چند بار ته ظرف بزنید تا پودینگ شما از قالب کاملا جدا شود.

در این مرحله پودینگ های لیمویی را می توانید درون ظرف مناسبی بچنید و به وسیله ی مقداری پودر قند یا خامه و یا هر چیزی که دوست دارید روی پودینگ های لیمویی خود را تزیین کرده و سرو کنید، نوش جان

 

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها