haraj logo
جستجو

مرغ لیمویی و پونه

 

مواد لازم :
سینه مرغ بدون استخوان 2 تکهلیمو سنگی 1 عددروغن زیتون 1 قاشقپونه 1/2 قاشق چایخوریجعفری چند شاخه برای تزئیننمک و فلفل به میزان دلخواه

مدت زمان آماده سازی : ۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۲۰ دقیقه

زمان کل : ۲۵ دقیقه

برای : ۲ نفر

ارزش غذایی: 212 Calories

عکس مرغ لیمویی و پونه

مرغ لیمویی و پونه

 

طرز تهیه: لیمو را از وسط نصف کنید و یک نصف آن را روی مرغ بچلانید. به میزان دلخواه روی آن نمک و فلفل بپاشید و ظرف را کنار بگذارید. 

 

روغن را در تابه ی کوچکی بریزید و روی شعله ملایم حرارت دهید. وقتی روغن داغ شد، مرغ را درون روغن تفت دهید. سپس بقیه لیمو را روی آن بچلانید. نمک، فلفل و پونه کوهی را به میزان لازم اضافه کنید و هم بزنید. 5 تا 10 دقیقه آن را روی حرارت تفت دهید تا مرغ خوب بپزد و آب آن چیده شود. جهت تزئین و سرو از جعفری استفاده کنید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها