haraj logo
جستجو

سوپ تره فرنگی

مواد لازم :
تره فرنگی : 4 دستهسیر : 3 حبهآویشن : 1 دستهسیب زمینی : 800گرمعصاره مرغ : 7 عددکره : 3 قاشق سوپخوریبرگ بو : 2 عددفلفل سیاه : به دلخواهنمک : به میزان لازمخامه : 1 پیمانهآب : 7 پیمانه

اولش یه خط بگم که این غذا فرانسوی هست. همین?


اول از همه عصاره مرغ رو درست می کنیم برای این کار هر قرص عصاره آماده رو با یک پیمانه آب ترکیب می کنیم و هم می زنیم.


تره فرنگی رو از طول نصف می کنیم و می شوریم. بعش برگ هاش رو جدا می کنیم و دوباره می شوریم. آب تره ها رو با آبکش تا حدودی می گیریم و خرد می کنیم.

سوپ تره فرنگی


قابلمه رو روی حرارت میذاریم و کره رو داخلش میندازیم. سیر رو به شکل ریز خرد می کنیم و تو قابلمه می ریزیم و تفت میدیم.


تره رو به مواد اضافه می کنیم. تا زمانی که تره نرم شد و تغییر رنگ داد به تفت دادن ادامه می دیم.

سوپ تره فرنگی


عصاره مرغ رو در قابلمه می ریزیم و سیب زمینی رو به شکل نگینی خرد می کنیم و به آن اضافه می کنیم.


برگ بو، فلفل سیاه و آویشن و نمک رو به مواد اضافه می کنیم. با حرارت زیاد صبر می کنیم تا عصاره به جوش بیاد. وقتی جوشید حرارت رو کم می کنیم و درب قابلمه رو میذاریم و بیست دقیقه منتظر می شیم تا مواد سوپ بپزه. اگر سیب زمینی پخته بشه این مرحله تمام شده.

سوپ تره فرنگی


با گوشتکوب یا هر وسیله دیگه ای مواد سوپ رو پوره می کنیم و خامه رو به سوپ اضافه می کنیم. به این صورت که خامه را از قبل در دمای اتاق میذاریم تا سردی اون از بین بره و بعدش کم کم به سوپ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا بریده نشه.

سوپ تره فرنگی


سوپ رو روی شعله انتقال میدیم تا ده دقیقه خامه کامل به خورد سوپ بره و طعمش رو بهتر کنه. در آخر همیشه میزان نمک و فلفل رو اندازه کنید.

سوپ آماده شد. به همین راحتی و به همین سرعت.

سوپ تره فرنگی

آخرین آموزش ها
برترین ها