سوپ تره فرنگی
اولش یه خط بگم که این غذا فرانسوی هست. همین?
اول از همه عصاره مرغ رو درست می کنیم برای این کار هر قرص عصاره آماده رو با یک پیمانه آب ترکیب می کنیم و هم می زنیم.
تره فرنگی رو از طول نصف می کنیم و می شوریم. بعش برگ هاش رو جدا می کنیم و دوباره می شوریم. آب تره ها رو با آبکش تا حدودی می گیریم و خرد می کنیم.
قابلمه رو روی حرارت میذاریم و کره رو داخلش میندازیم. سیر رو به شکل ریز خرد می کنیم و تو قابلمه می ریزیم و تفت میدیم.
تره رو به مواد اضافه می کنیم. تا زمانی که تره نرم شد و تغییر رنگ داد به تفت دادن ادامه می دیم.
عصاره مرغ رو در قابلمه می ریزیم و سیب زمینی رو به شکل نگینی خرد می کنیم و به آن اضافه می کنیم.
برگ بو، فلفل سیاه و آویشن و نمک رو به مواد اضافه می کنیم. با حرارت زیاد صبر می کنیم تا عصاره به جوش بیاد. وقتی جوشید حرارت رو کم می کنیم و درب قابلمه رو میذاریم و بیست دقیقه منتظر می شیم تا مواد سوپ بپزه. اگر سیب زمینی پخته بشه این مرحله تمام شده.
با گوشتکوب یا هر وسیله دیگه ای مواد سوپ رو پوره می کنیم و خامه رو به سوپ اضافه می کنیم. به این صورت که خامه را از قبل در دمای اتاق میذاریم تا سردی اون از بین بره و بعدش کم کم به سوپ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا بریده نشه.
سوپ رو روی شعله انتقال میدیم تا ده دقیقه خامه کامل به خورد سوپ بره و طعمش رو بهتر کنه. در آخر همیشه میزان نمک و فلفل رو اندازه کنید.
سوپ آماده شد. به همین راحتی و به همین سرعت.