haraj logo
جستجو

دوکبوکی کره ای را یاد بگیرید و به سادگی در خانه غذای کره ای درست کنید

هزارها هراز غذا از انواع غذاهای بین المللی وجود داره که مردم کشورهای مختلف اون ها رو درست می کنن. از غذاهای پر طرفدار هندی گرفته تا غذاهای اروپایی هر کدوم با عطر و طعم متفاوتی و البته مواد اولیه مختلف درست میشن. خوردن غذاهای آسیایی مخصوصا غذاهای کره ای و چینی هم خیلی لذت بخشه. از اون جایی که اغلب این غذاها با غذاهای روزمره ی ما خیلی متفاوته و با مواد اولیه خاصی درست میشه، خیلی از افراد، مخصوصا اون هایی که دوست دارن غذاهای جدید و خاص رو امتحان کنن، از طرفدارهای پر و پا قرص این غذاها هستن. در بین کشورهای آسیایی، کره از کشورهاییه که غذاهای متنوعی داره و اغلبشون خوشمزه به نظر می رسن. البته این رو هم بگیم که غذاهای کره ای به اندازه ی غذاهای چینی عجیب و غریب نیست! یکی از قدیمی ترین و معروف ترین غذاهای کره ای ها، کیمچیه. این غذا با طعمی تند و ترش، با سبزیجات تخمیر شده و کاهو درست میشه و با ارزش غذایی بسیار بالا و کالری کم از پر طرفدارترین غذاهای کره ای محسوب میشه. به جز بیبیمباپ و بولگوگی، یکی دیگه از خاص ترین و در عین حال معروف ترین غذاهای کره ای می تونیم از دوکبوکی نام ببریم. این غذا یکی از رایج ترین غذاهای تند کره ایه که با کیک استوانه ای برنجی، کیک ماهی، سبزیجات مخصوص و البته سس تند چیلی درست میشه. این غذا رو میشه تو خیلی از فروشگاه های خیابونی کره دید. امروز می خوایم طرز تهیه دوکبوکی کره ای رو بهتون یاد بدیم تا برای خوردنش مجبور نباشید تا کره برید! اگه فروشگاهی که مواد اولیه غذاهای کره ای رو داشته باشه می شناسید، می تونید مواد اولیه دوکبوکی رو از اونجا تهیه کنید. اما اگر به این فروشگاه ها دسترسی ندارید اصلا نگران نباشید چون ما طرز تهیه کیک برنجی رو هم بهتون یاد می دیم. چون برای درست کردن دوکبوکی اول باید طرز تهیه کیک برنجی رو که در واقع پی نیاز این غذای کره ای هستش یاد بگیرید.  با ما همراه بشید تا ببینیم طرز تهیه دوکبوکی و کیک برنجی اون چجوریه:

مواد لازم :
برای کیک برنجی:آرد برنج 200 گرمنمک 1 قاشق چایخوریآب جوش 100 میلی لیترروغن کنجد 1 قاشقبرای دوکبوکی:پیازچه خرد شده 1 دستهآب جوش 4 پیمانهپودر فلفل چیلی 3 قاشق غذاخوریماهی کولی خشک شده (اختیاری) 5 عددسس سویا 2 قاشق غذاخوریشکر 4 قاشق غذاخوریسیر رنده شده 2 قاشق چایخوریروغن کنجد 1 قاشق غذاخوریکلم سفید خرد شده 50 گرمرب فلفل چیلی یا رب گوجه 4 قاشقتخم مرغ آب پز شده 3 عددنودل 1 بستهکیک ماهی 25 گرمکنجد خام یا بو داده 2 قاشق غذاخوری

مدت زمان آماده سازی : -۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵۰ دقیقه

زمان کل : ۴۵ دقیقه

برای : ۴ نفر

عکس  دوکبوکی کره ای

 

طرز تهیه دوکبوکی کره ای

 

مرحله اول: طرز تهیه کیک برنجی کره ای

۱- ابتدا آرد برنج را به همراه نمک داخل کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس یک لیوان آب جوش را به آن اضافه کرده و آرام هم بزنید تا خمیری به دست آید. خمیر باید نسبتاً شل ولی به هم چسبیده باشد.

۲-حال خمیر را در صافی روی بخار پز قرار دهید و به مدت ۴۰ دقیقه بپزید. میتوانید کف صافی کاغذ روغنی بگذارید تا خمیر به آن نچسبد. مراقب باشید بخارپز به اندازه کافی آب داشته باشد یا در صورت لزوم در طول پخت به آن آب جوش اضافه کنید.

 

تصویر خمیر برنج

 

۳- سطحی صاف مانند تخته یا یک سینی را با روغن کنجد چرب کنید، خمیر را روی آن بگذارید و با گوشتکوب به خوبی بکوبید تا کم کم خنک شود. وقتی به حدی خنک شد که میشد به آن دست زد شروع کنید به ورز دادن با دست.

 

عکس ورز دادن خمیر دوکبوکی

 

۴- وقتی خمیر دوکبوکی خوب ورز داده شد آن را به صورت رول هایی به قطر ۱/۵ تا ۲ سانتی متری رول کنید. رول ها را به اندازه ی ۵ سانتی متری برش دهید.

طرز تهیه نودل مرغ و بادام زمینی

 

تصویر کیک کره ای

 

مرحله دوم: درست کردن دوکبوکی

۱- ابتدا ماهی کولی آن ها را پاک کرده و در ۴ پیمانه آب جوش بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بپزد. بعد از گذشت نیم ساعت، آن ها را در آورید.

۲- برای تهیه سس مخصوص دوکبوکی، سیر رنده شده، پودر فلفل، شکر، سس سویا، روغن کنجد، رب گوجه (یا رب چیلی) را داخل کاسه ای با هم مخلوط کنید. سپس آن ها را به آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید تا ۵ دقیقه همراه با هم بجوشند.

۳- بعد از ۵ دقیقه، کیک برنجی ها را نیز داخل آب جوش بیندازید و اجازه دهید آن ها نیز به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه همراه با مواد بجوشند و بپزند.

۴- در مرحله ی آخر، نودل، پیازچه، کلم خرد شده، کیک ماهی و تخم مرغ های آب پز را نیز به آن ها اضافه کنید و بعد از گذشت ۷ تا ۱۰ دقیقه زیر حرارت را خاموش کنید.

۵- دوکبوکی را داخل ظرف مورد نظر خود سرو کنید و روی آن کمی کنجد برای تزیین بپاشید. مقداری پیازچه ی خرد شده هم می تواند ظاهر غذا را زیباتر کند. فراموش نکنید که حتما این غذا را با چوب استیک های مخصوص کره ای ها بخورید!

 

تصویر دوکبوکی

 

نکات کلیدی طرز تهیه دوکبوکی کره ای

برای درست کردن کیک برنجی دوکبوکی کره ای، می توانید به جای بخار پز کردن خمیر از ماکروفر نیز استفاده کنید. به این صورت که بعد از درآوردن خمیر از یخچال، آن را داخل ظرفی بریزید، ظرف را به مدت ۲ دقیقه در ماکروفر قرار دهید، سپس آن را خارج کرده و خمیر را ورز دهید. مجددا روی آن را بپوشانید و دوباره به مدت ۲ دقیقه داخل ماکروفر قرار دهید.

بهتر است پیازچه را به تکه های ۴ سانتی متری خرد کنید.

اضافه کردن نودل به این غذا اختیاری است. اگر می خواهید آن را با نودل درست کنید، بهتر است نودل با طعم سبزیجات یا گوشت را انتخاب کنید.

تخم مرغ ها را از قبل آب پز کنید و به صورت حلقه حلقه شده به مواد اضافه کنید.

میزان تندی این غذا به ذائقه ی شما بستگی دارد. می توانید مقدار فلفل و سس تند این غذا را کم یا زیاد کنید.

در برخی دستورهای کره ای کیک برنجی رول شده را درسته آب پز می کنند و درسته داخل دوکبوکی می اندازند و در آخر آن را برش می دهند و قطعه قطعه می کنند. اما اگر آن را از اول تکه تکه کنید درست کردن غذا آسان تر می شود.

اگر به ماهی کولی دسترسی ندارید می توانید ماهی دیگری را جایگرین آن کنید.

کیک ماهی یا همان Fish Cake نوعی نان شیرینی است که از ماهی خرد شده و پوره سیب زمینی تهیه می شود. می توانید آن را از فروشگاه های کره ای تهیه کنید.

تصاویر از : [email protected] و [email protected]

آخرین آموزش ها
برترین ها