haraj logo
جستجو

شیرینی چند لایه

مواد لازم :
پودر کیک کاکائویی : یک بستهتخم مرغ : یک عددآب : 3 چهارم فنجانروغن : 3 چهارم فنجانپنیر خامه ای : 500 گرمشکر : 3 چهارم فنجانتخم مرغ : 2 عددوانیل : یک ق چبیسکوییت کرم دار کاکائویی : 36 عدد

سلام به هاراجی های عزیز و هنرمند. روزتون بخیر. این شیرینی ترکیبی از کیک و بیسکوییت و پنیر خامه ای هست و طعم جالبی داره. از طرفی یک نوع آوری به حساب میاد و همه دوست دارن طعم های جدید رو امتحان کنند. پس لطفا این دستور پخت رو دنبال کنید. امیدوارم از خوردنش لذت ببرید.


پودر کیک رو در ظرفی بریزید. بد نیست گاهی هم از پودر کیک های آماده استفاده کنید. آب، روغن و یک عدد تخم مرغ رو بهش اضافه کنید و خوب ترکیبش کنید. سینی فر رو چرب کنید و خمیر کیک رو در اون پهن کنید.

شیرینی چند لایه

شیرینی چند لایه


30 تا بیسکوییت رو روی خمیر بچینید تا کاملا سطحش رو بپوشونه. در ظرفی پنیر خامه ای رو بریزید و شکر رو بهش اضافه کنید. حالا دو تا تخم مرغ رو بشکنید و هم بزنید و سپس به ظرف اضافه کنید. در آخر وانیل رو هم اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. میتونید از عصاره وانیل هم استفاده کنید.

شیرینی چند لایه


پنیر خامه ای رو روی بیسکوییت ها بریزید و صاف و یکدستش کنید.6 تا بیسکوییت باقی مونده رو خرد کرده و روی پنیر خامه ای پخشش کنید.

فر رو با دمای 165 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید و سینی رو به مدت 45 دقیقه در فر بذارید. بعد از پخت اجازه بدید شیرینی خنک بشه و سپس به اندازه های مساوی برشش بزنید و در ظرف مورد نظر بچینید. این شیرینی خوشمزه رو در کنار عزیزانتون نوش جان کنید.

شیرینی چند لایه

شیرینی چند لایه

شیرینی چند لایه

آخرین آموزش ها
برترین ها