haraj logo
جستجو

لازانیا با سس مخصوص

مواد لازم :
آرد سفید : یک قاشق غذا خوری سر پرکره : 25گرمنمک و فلفل : به مقدار لازمشیر : یک لیواننوار لازانیا : 400گرمسوسیس : 200گرمژامبون گوشت دودی : 100گرمقارچ : 6عددفلفل دلمه ای : یک عددسویا و گوشت : 100گرمپیاز : یک عدد متوسطگوجه فرنگی : 2 عددسس گوجه فرنگی : به مقدار لازماورگانو و فلفل دلمه : به مقدار لازمپنیر پیتزا رنده شده : به مقدار لازمسس سفید مخصوص : یک استکانروغن : به مقدار لازم

سلام وقت همگی بخیر امروز غذا لازانیاست، یکی از محبوبترین غذاهای چند سال اخیر شناخته شده.قبل از شروع پخت لازانیا بهتره که سس مخصوص رو درست کنیم.داخل یک ظرف یک قاشق ارد میریزیم و روی شعله قرار میدیم و بدون روغن مقداری تفت میدیم بعد از تغییر رنگ ارد به اون کره اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم تا کره نسوزه و ارد خوب سرخ بشه سپس نمک و فلفل سیاه  به اون اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم تا یکدست بشه بعد ارام ارام شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شیر ته نگیره، هم زدن رو انقدر ادامه میدیم که بخوبی شیر و ارد با هم مخلوط بشن و یک سس با غلظت مناسب بدست بیاد.


اول از همه داخل یک قابلمه مقداری اب میریزیم بهتره که از قابلمه بزرگ استفاده بشه که لازانیا به راحتی داخلش جا بشه، دو سوم قابلمه رو اب میریزیم و مقداری هم نمک و روغن به اب اضافه می کنیم و روی شعله قرار میدیم تا اب جوش بیاد، سپس لازانیا ها رو به اب در حال جوش اضافه می کنیم و بعد از 8 دقیقه ابکش می کنیم بهتره با اب سر ابکش بشه که به هم نچسن و خمیر نشن.


پیاز  رو ریز خرد میکنیم و داخل ماهیتابه ای مقداری روغن میریزیم و پیاز ها رو سرخ میکنیم، وقتی اب پیاز گرفته شد و مقداری طلای شد سوسیس های رو که از قبل ریز خرد کردیم رو به پیاز ها اضافه می کنیم بعد از 3 تا پنج دقیقه گوشت چرخ کرده و سویا رو اضافه میکنیم و اگه نیاز بود مجدد مقدار کمی روغن بهشون اضافه می کنیم (بانوای گلم میدونید که سویا رو باید از قبل به مدت نیم ساعت داخل اب قرار بدید تا خیس بخوره و نرم بشه و سپس ابکش کنید)

بعد از خوب سرخ شدن گوشت و گرفته شدن ابکش باید قارچ های خرد شده رو اضافه کنیم با اضافه کردن قارچ باعث میشه مقداری قارچ ها اب بندازه به این خاطر میتونید داخل یک ظرف قارچ ها رو بریزید و اجازه بدید ابش جمع بشه و بعد به مواد اضافش کنید و بعد از تفت دادن ژامبون و فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه می کنیم و مجدد 3دقیقه هم میزنیم سپس گوجه فرنگی های رنده شده رو اضافه کنید در صورت تمایل میتونید مقداری فلفل سیاه و اورگانو رو بهش اضافه کنید وقتی مواد خوب با هم مخلوط شدن زیر گاز رو خاموش کنید و اجازه بدید سرد بشه.


در این مرحله باید چون قراره غذا رو داخل فر قرار بدیم باید از یک ظرف پیرکس یا ظرف مخصوص فر استفاده کنید و برای اینکه در اخر لازانیا به ظرف نچسبه باید کف ظرف رو چرب کنید و یک لایه لازانیا بذارید و روی اون مقداری سس گوجه فرنگی بزنید و مقداری از موادی که اماده کردیم رو اضافه کنید و مقدار هم پنیر پیتزا رنده شده روی مواد بریزید طوری که سطح رو کامل پوشش بده و این مراحل رو مجددتکرار میکنیم تا موادمون و لازانیا تمام بشه در لایه اخر روی سطح لازانیا رو با سس مخصوص پوشش میدیم و سپس پنیر پیتزا میریزیم و به مدت نیم ساعت با 150 درجه سانیگراد داخل فر قرار میدیم.

نوشه جان

 لازانیا با سس مخصوص

آخرین آموزش ها
برترین ها