haraj logo
جستجو

سس لازانیا

سس لازانیا که به آن بشامل هم گفته میشود نوعی سس فرانسوی سفید رنگ است که از آرد، کره و شیر تهیه میشود. تهیه این سس بسیار راحت است در حدود 10 دقیقه آماده میشود. تنها نکته در تهیه سس بشامل این است که آن را خوب هم بزنید تا گلوله های آرد در سس حل شوند. البته اگر موفق نشدید و گلوله های زیادی در سس باقی ماندند میتوانید آن را از صافی رد کنید. از سس لازانیا برای تهیه غذاهای دیگر هم استفاده میشود. مثلا میتوان آن را با قارچ مخلوط کرد و در کنار مرغ گریل استفاده کرد.

مواد لازم :
آرد سفید 2 قاشق غذاخوریکره 50 گرمشیر 2 لیواننمک مقدار لازم

مدت زمان آماده سازی : ۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۲۵ دقیقه

زمان کل : ۳۰ دقیقه

برای : ۸ نفر

عکس

 

 

طرز تهیه سس لازانیا 

 

مرحله اول:

آرد را با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود ، در قابلمه ای دیگر کره را آب کنید سپس آرد و نمک را اضافه کنید و مدام هم بزنید.

 

عکس

 

مرحله دوم:

پس از مخلوط شدن آرد و کره و تغییر رنگ آرد باید کم کم شیر را اضافه کنید، سریع و یکنواخت مخلوط کنید تا سس غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سس خنک شود.

 

عکس

 

نکته ها:

این سس مخصوص استفاده در داخل لازانیا میباش ، وجود این سس داخل لازانیا از خشک شدن مواد جلوگیری میکند و بدلیل وجود شیر مانع از پاشیده شدن لازانیا پس از پخت میشود.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها