haraj logo
جستجو

لازانیا

مواد لازم :
گوشت چرخ کرده : 400گرمپیاز : 2 عدد متوسطسیر : 2 حبهقارچ : 100 گرمپنیر پیتزا : 200 گرمفلفل دلمه ای : 1 عددروغن : به مقدار لازمرب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوریادویه : به مقدار لازمشیر کم چرب : یک لیوانکره : 30 گرمارد سفید : 1 قاشق غذاخوریورقه لازانیا : 8 برگ


آب را داخل قابلمه می ریزیم وقتی جوش آمد لازانیا هارا اضافه می کنیم همراه با مقداری نمک و روغن. 10 دقیقه آن را می پزیم.بعد از پختن آن را ابکش می کنیم


پیاز هارا نگینی خورد کرده و سرخ می کنیم تا نرم شود. بعد سیر را به اضافه می کنیم. وقتی کمی سرخ شد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و خوب سرخ می کنیم.اکنون نوبت اضافه کردن قارچ است تا آن هم همراه بقیه مواد سرخ شود. بعد هم ادویه هارا اضافه می کنیم شامل نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و زرد چوبه. در اخر هم یک قاشق رب گوجه به آن اضافه می کنیم و وقتی سرخ شد زیر آن را خاموش می کنیم.

لازانیا


برای این که لازانیای ما نرم تر و خوشمزه تر شود بهتر است در لابلای مواد از سس بشامل استفاده کنیم که طرز تهیه آ« به شرح زیر است:

یک لیوان شیر را در قابلمه ریخته به همراه 30 گرم کره و یک قاشق آرد سفید و تا وقتی که شیر جوش بیاید و مایع سفت شود باید آن را هم بزنیم تا ته نگیرد. در اخر هم کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و می گذاریم کمی سرد شود.البته من مقداری پودر پاپریکا هم به آن اضافه کردم که طعم بهتری بگیرد آما ضروری نیست.

لازانیا

 
اکنون نوبت چیدن مواد در ظرف است. لایه اول را لازانیا می گذاریم و بعد کمی سس بشامل روی ورق ها می مالیم بعد مواد گوشا چرخ کرده را ریخته و بعد روی آن پنیر پیتتزا می ریزیم . این مراحل را تکرار می کنیم. لایه اخر لازانیا گذاشته و فقط روی آن پنیر پیتزا می ریزیم تا در فر روی آن طلایی شود.

لازانیا


ظرف را در ماکروویو گذاشته و به مدت 10 الی 15 دقیقه. البته زمان پخت به نوع ماکروویو هم بستگی دارد اما هر وقت روی آن طلایی شد یعنی حاضر شده است. نوش جان

آخرین آموزش ها
برترین ها