haraj logo
جستجو

کباب بره

 

مواد لازم :
گوشت بره 1 کیلوگرمسرکه 4 قاشق غذاخوریروغن زیتون یا روغن مایع 1/4 لیوانسیر 4 حبهپیاز 2 عددگوجه فرنگی به مقدار لازمنمک و فلفل به مقدار لازم

مدت زمان آماده سازی : -۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۳۵ دقیقه

زمان کل : ۳۰ دقیقه

برای : ۸ نفر

تصویر

کباب گوشت بره

  

 

تصویر

 

طرز تهیه : گوشت بره را به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. سپس 1 عدد پیاز خرد شده ، سیرهای له شده ، روغن ، سرکه ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید. مخلوط را داخل ظرف دردار بگذارید یا روی ظرف را با نایلون خوب پوشش دهید و به مدت حداقل 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب گوشت شود.

 

عکس

 

پس از مدت زمان لازم برای استراحت گوشت را از یخچال خارج کنید و به سیخ بکشید ( یک پیاز باقی مانده را خرد کنید و لابلای هر گوشت تکه ای پیاز قرار دهید ). سیخ های کباب را روی حرارت ذغال یا حرارت گاز قرار دهید و بچرخانید تا تمام سطح کباب برشته شود. سپس بهمراه گوجه کباب شده ، آبلیمو ، نان تازه و سرو کنید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها