haraj logo
جستجو

شیرینی کره ای

 

مواد لازم :
آرد سفید 1 و 1/3 لیوانپودر قند 1/2 لیوانسفیده تخم مرغ 1 عددکره 100 گرمدارچین 2 قاشق مرباخوریبیکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری

مدت زمان آماده سازی : -۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵ دقیقه

تصویر

تصویر

 

مواد لازم برای تهیه شیرنی کره ای دارچینی

 

 

طرز تهیه: همه مواد را بیرون از یخچال و در دمای محیط قرار دهید تا به دمای اتاق نزدیک شود.

 

به کمک قاشق کره را له کنید و کم کم پودر قند را به آن اضافه کنید. با هم زن آنها را خوب باهم مخلوط کنید تا یکدست و پفکی شوند. آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و با دست باهم چنگ بزنید تا به خورد هم بروند. سپس دارچین را اضافه کنید.

 

خمیر را خوب ورز دهید تا اینکه یک توپ منسجم داشته باشید، دقت کنید که ورز دادن زیاد لازم نیست چون باعث می شود خمیر از خود روغن پس دهد. دو عدد کیسه فریزر را باز کنید. روی سینی بزرگ یا پیشخوان یک لایه کیسه فریزر را پهن کنید و خمیر را روی آن قرار بدید و لایه دیگه کیسه فریزر را روی خمیر بیندازید و خمیر را وردنه کنید تا قطر خمیر نیم سانت شود. حالا قالب دلخواهتان را بردارید و قالب بزنید. درون سینی فر کاغذ شیرینی پزی بیندازید و روی آن سفیده تخم مرغ بمالید تا  روی شیرینی سفت و براق شود.

 

فر را تا دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید. شیرینی ها را به مدت 20 دقیقه خوب بپزید.

 

 

نکته: اگر می خواهید رنگ شیرینی روشتر تر شود از دارچین کمتری استفاده کنید.می توانید مقداری پودر هل هم در شیرینی بریزید.

بعد از خارج کردن شیرینی ها از فر به هیچ عنوان تا شیرینی داغ را تکان ندهید تا خرد نشوند و اجازه دهید تا خنک شوند. سپس آنها را سرو کنید.

شیرینی شانسی (فورچون کوکی)

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها