haraj logo
جستجو

مارمالاد کیوی

مربا و مارمالاد تنوع زیادی دارن. مربای کیوی و مارمالادش شاید شهرت زیادی نداشته باشن. شاید حتی اسمشون رو هم نشنیده باشید. اما اگه طعم کیوی رو دوست دارید و دنبال تنوع هستید پیشنهاد میکنم حتما یکی این دو تا دستور رو امتحان کنید: مربای کیوی که قبلا دستورش رو گفتیم و مارمالاد کیوی که اینجا میخوایم آموزش بدیم. مارمالاد کیوی کمی ژله ای تره و با ژلاتین تهیه میشه. رنگش فوق العاده زیباست. مخصوصا اگه از کیوی هایی استفاده کنید که خیلی رسیده نشدن و هنوز رنگشون سبزه. میدونید که مارمالادها رو هم میشه مثل مربا برای صبحانه میل کرد و هم روی شیرینی و کیک میشه ازشون استفاده کرد. پس این مارمالاد زیبا رو موقع تزئین شیرینی ها و کیک هاتون از یاد نبرید.

مواد لازم :
کیوی 1 کیلوگرمشکر 1 کیلوگرمپودر ژلاتین 1 قاشق چایخوریآب 2 پیمانه

مدت زمان پخت : ۵۰ دقیقه

زمان کل : ۵۰ دقیقه

عکس مارمالاد کیوی

 

 

طرز تهیه مارمالاد کیوی

 

 

مرحله اول:

کیوی ها را پوست بگیرید. خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. به مدت 10 دقیقه اجازه دهید کیوی ها داخل آب بجوشند.

 

تصویر مارمالاد کیوی خرد

 

مرحله دوم:

پس از این مدت شکر را روی کیوی ها بریزید و 20 دقیقه بگذارید مربا بجوشد. در این مدت زمان مربا را هم بزنید تا شکر خوب حل شود. کف روی مارمالاد را نیز با قاشق بگیرید.

 

تصویر مارمالاد شکر

 

مرحله سوم:

مارمالاد را پس از 20 دقیقه که با شکر جوشید با میکسر یا  پشت چنگال یا پوره ساز خوب له کنید تا یکدست شود. پس از یکدست شدن 15 دقیقه دیگر بگذارید مربا بجوشد.

طرز تهیه مربای شاه توت

 

تصویر مارمالاد

 

مرحله چهارم:

پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و کمی آب روی آن بپاشید و روی حرارت بخار اب قرار دهید تا حل شود سپس به مارمالاد اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید. روی قابلمه را بپوشانید و 2 ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا سرد شود سپس داخل شیشه های تمیز بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

 

عکس مارمالاد کیوی سبز

 

نکات تهیه مارمالاد کیوی:

برای خوشرنگ تر شدن مارمالاد میتوانید پس از پخت چند قطره رنگ خوراکی سبز به ان اضافه کنید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها