haraj logo
جستجو

شیرینی کشمشی

یکی از آسانترین و خوشمزه ترین شیرینی هایی که میتوان در خانه تهیه کرد شیرینی کشمشی است. این شیرینی همراه با چای یا شیر عصرانه ای عالی است. درست است که شیرینی کشمشی در بازار هم موجود هست و در هر محله ای پیدا میشود، اما با تهیه آن در منزل میتوانید آن را به شکلی که دوست دارید درست کنید، مقدار کشمش و میزان ترد شدن آن را به سلیقه خود تنظیم کنید و در ضمن از کیفیت مواد مصرفی مطمئن باشید. اصولاً بافت بیرونی شیرینی کشمشی ترد است ولی وسط آن نرم و لطیف است. هرچه شیرینی بیشتر در فر بماند ترد تر میشود پس اگر دوست دارید شیرینی کشمشی نرم و خوشمزه مثل شیرینی کشمشی بازاری داشته باشید مراقب باشید بیش از حد آن را در فر نگذارید چون مغز نرم شیرینی به این ترتیب از دست میرود.

مواد لازم :
آرد 1 و 2/3 پیمانهپودر قند 1 و 1/3 پیمانهکره 150 گرمتخم مرغ 2 عددکشمش پلویی 1/2 پیمانهاسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری

مدت زمان آماده سازی : ۳۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۲۰ دقیقه

زمان کل : ۵۵ دقیقه

برای : ۴۰ نفر

ارزش غذایی: 65 Calories

تصویر

 

مواد لازم برای شیرینی کشمشی هم ساده و دم دستی هستند و معمولاً در هر خانه ای پیدا میشوند. پس همین حالا دست به کار شوید و تخم مرغ و کره را بیرون از یخچال بگذارید تا گرم شوند و به دمای اتاق برسندو بعد با یکی از بهترین روش های پخت شیرینی کشمشی که در ادامه خواهید خواند آن را آماده کنید. اگر شیرینی کشمشی را دوست دارید میتوانید از دستور کیک کشمشی و فیلم آموزشی نان کشمشی هم دیدن کنید که برای صبحانه عالی است.

 

تصویر

 

طرز تهیه شیرینی کشمشی:

 

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، کره و تخم مرغ را 30 دقیقه پیش از کار از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. اگر کشمش های شما تمیز نیستند آنها را از نیم ساعت قبل در آب سرد قرار دهید و چند بار آبشان را عوض کنید. قبل از استفاده کشمش را آبکش کنید و لای دستمال حوله ای خشک نمایید.

طرز تهیه شیرینی عسل دارچینی با قالب برفی

 

عکس

 

کره نرم شده را داخل کاسه ای بریزید و پودر قند و وانیل را اضافه نمایید ، مواد را با همزن بزنید تا کرمی و یکدست شود سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید ( یکی را اضافه کنید و هم بزنید سپس دیگری را اضافه کنید ).

 

تصویر

 

آرد را کم کم روی مواد الک کنید و با لیسک مخلوط نمایید.

 

عکس

 

در ادامه کشمش ها را به مایه شیرینی اضافه کنید و هم بزنید تا به طور یکنواخت در مایه پخش شود.

عکس

داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و با قاشق از مایه شیرینی بردارید و با فاصله مناسب داخل سینی قرار دهید ( شیرینی ها در زمان پخت پهن و نازک میشوند).

 

عکس

 

تصویر

 

سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 15 دقیقه قرار دهید ( زمانی که لبه های شیرینی طلایی شد یعنی آماده است ) ؛ اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند سپس از کاغذ جدا کنید.

 

عکس

 

نکته: خشک شدن شیرینی کشمشی میتواند به دلیل زیاد ماندن در فر یا زیاد بودن مقدار آرد مورد استفاده شما باشد.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها