haraj logo
جستجو

کباب کنجه لاری فارس انواع کباب محلی

 

مواد لازم :
گوشت فیله 1 کیلوماست پرچرب 2 لیوانپیاز بزرگ 1 عددنمک و فلفل به مقدار لازم

مدت زمان آماده سازی : -۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵ دقیقه

برای : ۴ نفر

تصویر

عکس

 

طرز تهیه کباب کنجه لاری ( فارس )

 

کباب کنجه لاری، غذایی است که خود لارستانی ها به مناسبت های مختلف مانند عروسی ها، جشن های خانوادگی، مهمانی ها و صحرا از آن استفاده فراوان می کنند. کباب کنجه لاری را می توان از چند نوع گوشت از قبیل: گوشت بز،گوسفند، مرغ، گاو و گوساله تهیه کرد.

 تصویر

 

طرز تهیه: ابتدا گوشت را تکه تکه کنید و آنها را درون یک کاسه بریزید. پیاز را هم خرد کنید و روی آن بریزید.

 

ماست چکیده را نیز همراه با نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. با دست آن ها را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. کاسه را به مدت 24 ساعت در یخچال قرار داده تا ماست ها و مواد دیگر به خورد گوشت بروند و گوشت حالت ترد و نرم پیدا کند.

 

سپس گوشت ها را همانمطور که کمی به ماست آغشته اند، به سیخ بکشید و آن ها را روی منقل زغالی قرار دهید و کباب کنید. طی این مدت سیخ ها را مرتب بچرخانید تا گوشت نسوزد و همه ی قسمت آن پخته شود.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها