haraj logo
جستجو

کباب

 

مواد لازم :
دنده گوسفند 5 تکهپیاز 1 عددسیر 2 حبه ماست 1 لیوان برگ بو 2 عددسس باربیکیو یا سس گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

مدت زمان آماده سازی : -۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵۵ دقیقه

زمان کل : ۵۰ دقیقه

برای : ۵ نفر

عکس

 

 

کباب دنده گوسفند

 

 

 

تصویر

 

طرز تهیه : داخل کاسه ای اب و یخ بریزید و تکه های گوشت دنده گوسفند را داخل کاسه بریزید و به مدت 1 ساعت کناری قرار دهید. پس از این مدت زمان گوشت را ابکشی و خشک کنید.

 

عکس

 

سیرهای رنده شده ، پیاز خرد شده ، ماست ، برگ بو ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس تکه های دنده را اضافه کنید و هم بزنید تا تمام قسمت های گوشت به این مواد آغشته شود.

 

تصویر

 

گوشت های اغشته به سس را داخل ظرفی بریزید و روی ظرف را بپوشانید و یه مدت حداقل 2-3 ساعت داخل یخچال قرار دهید ( بهتر است 12 ساعت بگذارید گوشت ها داخل یخچال بمانند تا خوب مزه دار شوند اما اگر عجله دارید 2-3 ساعت هم کافی میباشد ).

 

عکس

 

پس از مدت زمان لازم دنده ها را از یخچال خارج کنید . سپس سس باربیکیو یا سس گوجه فرنگی را روی دنده ها بریزید و خوب مخلوط کنید تا دنده ها خوب به سس آغشته شوند. سینی فر را چرب کنید و دنده ها را داخل سینی قرار دهید و داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 50 دقیقه قرار دهید تا خوب برشته و طلایی شوند ( دمای فرها متفاوت است و شاید زمان بیشتری برای کباب شدن لازم باشد ).

 

در صورت تمایل این کباب را روی کباب پز تهیه کنید ، پس از پخت کباب را بهمراه برنج یا نان سرو کنید.

طرز تهیه پنیر کبابی هالومی با تبوله ی انار

 

آخرین آموزش ها
برترین ها