haraj logo
جستجو

کباب

 

مواد لازم :
فیله گوساله 800 گرم فیله مرغ 200 گرم پیاز 2 عدد  روغن زیتون 1/4 لیوان ماست یا دوغ 1/4 لیوان زعفران دم کرده 2 قاشق چایخوری نمک و فلفل مقداری

مدت زمان آماده سازی : ۲۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۳۵ دقیقه

زمان کل : ۶۰ دقیقه

برای : ۸ نفر

تصویر

کباب دو رنگ

  

طرز تهیه : فیله گوساله را به شکل مستطیل شکل و درست خرد کنید و با استیک کوب بکوبید تا پهن و نازک شود. سپس تکه های گوشت را داخل کاسه ای بریزید و روغن زیتون و 1 پیاز رنده شده را به آن اضافه و مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و 8 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

 

فیله مرغ را نیز درشت برش بزنید و بکوبید تا پهن شود. تکه های مرغ را داخل کاسه ای بریزید و 1 پیاز خرد شده ، ماست یا دوغ ، زعفران دم کرده ، نمک و فلفل را به آن اضافه و مخلوط کنید. سپس روی کاسه را بپوشانید و 2 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

 

پس از این مدت زمان فیله های گوشت را روی سطح کار قرار دهید ، روی هر تکه گوشت تکه ای مرغ قرار دهید و گوشت را رول کنید و با خلال دندان در جای خود محکم کنید. به همین صورت تمام رول ها را آماده کنید و به سیخ بکشید. سپس روی کباب پز یا درون فر کباب کنید.

 

پس از آماده شدن کباب ها مقداری کره ذوب شده روی آنها بریزید و همراه با برنج ، نان ، ماست ، سالاد ، گوجه کبابی و سرو کنید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها