haraj logo
جستجو

سالاد اسفناج و قارچ ایتالیایی

سالاد اسفناج و قارچ ایتالیایی سالادی بسیار مقوی، پرخاصیت و خوش طعم است. این سالاد خوشمزه و مغذی را می توان بصورت جدا یا در کنار انواع غذاهای گوشتی سرو کرد.

مواد لازم :
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوریپیاز خرد شده 1 عدد کوچکسیر خرد شده 2 حبهقارچ خرد شده 400 گرمبیبی اسفناج خرد شده 250 گرمسرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوریآب لیموی تازه 2 قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاه به میزان دلخواهجعفری خرد شده مقداری برای تزیین

مدت زمان آماده سازی : ۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۱۵ دقیقه

زمان کل : ۲۰ دقیقه

برای : ۴ نفر

تصویر سالاد اسفناج و قارچ

 

طرز تهیهسالاد اسفناج و قارچ ایتالیایی

 

ماهیتابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن زیتون را داخل آن بریزید. سیر و پیاز خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند. قارچ را اضافه کنید و حدود 3 الی 4 دقیقه سرخ کنید.

 

اسفناج های خرد شده را اضافه کنید و 3 دقیقه تفت دهید تا پلاسیده و جمع شوند. اسفناج ها را بیش از حد حرارت ندهید تا همچنان تردی خود را حفظ کنند.

 

سرکه بالزامیک و آب لیموی تازه را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و هر ازگاهی هم بزنید تا طعم سرکه و لیمو به خرد سبزیجات برود. به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید. سالاد را در ظرف بریزید، روی آن را با جعفری خرد شده تزیین و بصورت گرم نوش جان کنید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها