haraj logo
جستجو

غذای ایتالیایی

 

مواد لازم :

مدت زمان آماده سازی : -۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵ دقیقه

تصویر چیکن تیکا گرام ماسالا هندی

عکس

 

گریل چیکن پنه ( ایتالیا )

 

سینه مرغ 2 عدد  .  پاستای مدادی 1 بسته  .  پنیر چدار 4 ورقه  .  سیر 2 حبه

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری  .  روغن زیتون ، جعفری ، ریحان مقدار لازم

 

عکس

 

طرز تهیه : پنه ( پاستای مدادی ) را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید و ابکشی کنید ؛ سینه های مرغ را بکوبید و روی ان نمک و فلفل بپاشید ، داخل ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و مرغ را تفت دهید تا بپزد و رنگش تغییر کند سپس با چاقو به صورت باریک برش بزنید ( میتوانید مرغ را کباب کنید یا داخل فر بپزید ).

 

عکس

 

 داخل قابلمه مقداری روغن بریزید ، سیرهای خرد شده را داخل روغن بریزید و کمی تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب را اضافه و مخلوط کنید ، حرارت را زیاد کنید تا سس به جوش بیاید.

 

تصویر

 

پس از به جوش امدن سس حرارت را کم کنید و پنیر چدار ، جعفری و ریحان خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود ، پاستای آبکش شده را به سس اضافه و مخلوط کنید سپس در ظرف بکشید و روی آن را با روغن زیتون و تکه های مرغ تزیین و سرو کنید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها