haraj logo
جستجو

استانبولی ماهی

 

مواد لازم :
برنج 4 لیوانماهی تکه تکه شده 1 کیلولوبیا سبز پخته 2 تا 3 لیوانفلفل سبز شیرین 2 عددسیب زمینی متوسط 2 عددرب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوریپیاز متوسط 2 عددسیر رنده شده 3 حبهزردچوبه و دارچین 1 قاشق مرباخورینمک، فلفل، آبلیمو وزعفران به میزان لازم

مدت زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۳۵ دقیقه

زمان کل : ۵۰ دقیقه

برای : ۴ نفر

تصویر استانبولی ماهی

 

استانبولی ماهی

طرز تهیه:  برنج را در آب با کمی نمک بخیسانید و آن را آبکش کنید. ( برنج را باید از حد معمول زنده تر برداشت.)

یک تابه حاضر کنید تا ماهی را در آن حاضر کنید. کمی روغن در تابه بریزید و 1 عدد پیاز در آن ریز کنید. کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید و فیله ها را درون تابه بریزید. ماهی های را خوب تفت دهید و 1 استکان آب اضافه کنید. اجازه دهید تا حدود 5 دقیقه ماهی بپزد.

 

پیاز باقی مانده را رنده و آب آن را خالی کنید.سیر رنده شده را با پیاز و ماهی های پخته شده خوب ورز دهید تا به صورت گلوله های کوچک در بیاورید. در تابه روغن بریزید و آنها را سرخ کنید.

 

تابه دیگری حاضر کنیدو در کمی روغن، فلفل سبز ها را تفت دهید. کمی زردچوبه افزوده و سپس لوبیا سبز را داخل آن بریزید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس ماهی را اضافه کنید و هم بزنید.

 

در کنار تابه کمی روغن بریزد و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید و در انتها کمی آبلیمو را به دلخواه اضافه کنید.    

 

در مرحله آخر برنج را همراه همه مواد دیگر در قابلمه بریزید و هم بزنید و اجازه دهید تا دم بکشد.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها