haraj logo
جستجو

ساندویچ مرغ فوری

مواد لازم :
ذرت پخته شده : به مقدار لازمفیله مرغ : 2 عددقارچ : 4 عددپنیر پیتزا : به مقدار لازمروغن : به مقدار لازمنان لواش : 4 عددفلفل دلمه ای : 2 عددسبزی شوید : به مقدار لازم


ابتدا در مرحله اول مقداری ذرت را داخل قابلمه ای  از اب می ریزیم و روی اجاق گاز قرار می دهیم تا با حرارت ملایم پخته و نرم شودابتدا در مرحله اول مقداری ذرت را داخل قابلمه ای  از اب می ریزیم و روی اجاق گاز قرار می دهیم تا کاملا پخته و نرم شود.بعد تعداد چهار عدد قارچ را به صورت ورقه ای ریز ریز می کنیم و کنار می گذاریم

 ساندویج مرغ فوری

ساندویج مرغ فوری


سپس در این مرحله در یک تابه کوچک  دو عدد فلفل دلمه ای  را به صورت نگینی ریز ریز می کنیم و کنار می گذاریم  و زمانی که فیله های مرغ کاملا پخته شده  و نرم شدن  ان ها را با چنگال ریش ریش می کنیم و  وقتی به  طور کامل ریش ریش کردیم ان ها را داخل تابه اضافه می کنیم و در ادامه قارچ هایی را که ورقه ورقه کردیم را هم به داخل تابه مرغ و فلفل دلمه ای اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم تا مخلوط شود . 

ساندویج مرغ فوری


در این مرحله زمانی که ذرت ها کاملا پخته و نرم شدن ان ها را به داخل تابه مرغ و فلفل دلمه و قارچ اضافه می کنیم و هم می زنیمسپس مقداری سبزی شوید خرد شده  را هم برای خوشمزه شدن ساندویچ به ان اضافه می کنیم و کاملا مخلوط میکنیم تا یکدست شود .

حالا نوبت پیچیدن مواد در نان لواش می باشد که ابتدا نان لواش را به صورت مربع مربع برش می زنیم و سپس موادی که در تابه درست کرده بودیم را داخل نان لواش می ریزیم و می توانیم به صورت قیفی شکل نان را در بیاوریم و بعد پنیر پیتزا را روی نان می زنیم و نان های اماده شده را داخل فر می گذاریم و اجازه می دهیم به مدت 20 دقیقه بماند و بعد اماده است . نوووش جاااان

ساندویج مرغ فوری

آخرین آموزش ها
برترین ها