haraj logo
جستجو

کاپ کیک تلخ فوری

مواد لازم :
آرد سفید : یک و نیم پیمانهجوش شیرین : یک قاشق چای خورینمک : یک چهارم قاشق چای خوریپودر کاکائو : نصف پیمانهشکر : یک پیمانهنسکافه : یک قاشق چای خوریآب : یک پیمانهروغن : سه دوم پیمانهتخم مرغ : یک عددسرکه سفید : یک قاشق سوپ خوری


ابتدا آرد سفید و جوش شیرین و پودر کاکائو و نسکافه رو با هم ترکیب می کنیم. سه بار الک می کنیم. داخل ظرف مناسب می ریزیم و وسط رو خالی می کنیم. وسط آرد و سایر مواد آب و روغن و تخم مرغ و سرکه و اضافه می کنیم. خوب با هم زن دستی هم می زنیم تا گلوله ای باقی نمونه. می تونیم مرحله به مرحله مثله بقیه کیک ها هم پیش بریم ولی این یه روش برای کیک های عجله ای هست.


داخل قالب مافین ها رو کمی چرب می کنیم. مواد کیک مون رقیق هست .از مواد داخل قالب ها می ریزیم. یک سوم قالب ها باید خالی بمونه چون کیک پف می کنه. فر رو از قبل به مدت بیست دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم می کنیم. قالب ها رو داخل فر به مدت بیست و پنج دقیقه قرار می دیم تا بپزه.

کاپ کیک تلخ فوری


بعد از پخت کاپ کیک ها مون به هیچ وجه تا بیست دقیقه به فر دست نمی زنیم و در فر رو باز نمی کینم. بعد از گذشت بیست دقیقه در فر رو باز می کنیم. کاپ کیک ها رو در میاریم و باز می ذاریم تا خنک بشه. بعد تزیین  سرو می کنیم.

کاپ کیک تلخ فوری

می تونیم توی این کاپ کیک به جای سرکه و جوش شیرین از بکینگ پودر استفاده کرد. برای تزیین می تونید از خامه زده شده یا هر چی که دوست داشتید استفاده کنید.

کاپ کیک تلخ فوری

آخرین آموزش ها
برترین ها