haraj logo
جستجو

بریانی مرغ هندی

مواد لازم :
سینه مرغ : ۴۵۰ گرمپیاز : ۱ عددروغن سرخ کردنی : به مقدار لازمزیره : ۱/۲ قاشق چای خوریسیر : ۱ حبهزنجبیل رنده شده : ۱ قاشق چای خوریپودر فلفل قرمز : ۱ قاشق چای خوریپودر چیلی قرمز : ۱ قاشق چای خوریپودر زیره : ۱ قاشق چای خوریزردچوبه ،نمک : به مقدار لازمبرگ بو : ۲ عددچوب دارچین : ۱ عددبادیان ستاره ای : ۲ عددهل سیاه : ۲ عددهل سبز : ۴ عددمیخک : ۵ عددفلفل سیاه : ۱۰ عددگوجه فرنگی : ۲ عددماست : ۱ قاشق غذا خوریفلفل چیلی سبز : ۲ عددگرام ماسالا : ۱/۲ قاشق چایخوریگشنیز : ۱ ساقهبرنج : ۲ پیمانهسرکه سفید : ۱ قاشق غذا خوریزعفران دمکرده : به مقدار لازم

ابتدا باید توضیح بدم که این غذا یه غذای هندی هست و هندی های عزیز اصولا غذاهای تند و پر ادویه استفاده میکنن. من به شخصه غذاهای ادویه دار دوست دارم ولی باز هم ذائقه انسانها با هم متفاوته. ولی درست کردن این غذا خالی از لطف نیست چون غذای لذیذی هستش.


در اینجا پیازمون رو برمیداریم و خوب میشوریم و پوستشو میکنیم و به صورت خلالی خردش میکنیم. حالا یه تابه رو برمیداریم و روغن میریزیم داخلش و میزاریم رو حرارت تا روغنمون داغ بشه. همین که روغن داغ شد پیاز هایی که خلالی خرد کرده بودیم رو بهش اضافه میکنیم و شروع میکنیم به تفت دادنش کمی که سبک شد زردچوبه رو میریزیم داخل تابه و با پیاز ها تفت میدیم. همین که پیازمون طلایی شد دانه های زیره رو بهش اضافه میکنیم و با هم یه تفت کوچولو میدیم و بعد تابه رو از رو حرارت برمیداریم و مخلوط پیاز داغ و زیرمونو میزاریم کنار.

حالا میریم سراغ گوجه فرنگیمون اول خوب میشوریمش و بعد خردش میکنیم و بعد مخلوط کن رو برمیداریم یا غذا ساز اگه دارین را بردارین و گوجه فرنگی ها رو که خرد کرده بودیم رو همراه با ماستمون و همچنین پیاز داغ و زیره که کنار گذاشته بودیم میریزیم داخل مخلوط کن و میکسشون میکنیم جوری که یه مایع کرمی به ما بده و پوست های گوجه فرنگی مشخص نباشه و بعد مایعمون رو میرزیم داخل یه ظرف و میزاریم کنار.


اول سینه مرغمون رو خوب میشوریم و میرزیم تو آبکش آبش بره وقتی آبش رفت به صورت مکعبی خردش میکنیم چون اگر خیس باشه خرد کنیم بافتش از بین میره. پس وقتی خرد کردیم میزاریم کنار.

حالا نوبت سیر و زنجبیلمونه که پس از اینکه شستیم و خشک شدن رندشون میکنیم با دنده ریز رنده. حالا یه تابه برمیداریم و روغن میریزیم داخلش و میزاریم رو حرارت تا روغنمون داغ بشه وقتی داغ شد سیر و زنجبیلی که رنده کرده بودیم رو میریزیم تو تابه و شروع میکنیم به تفت دادنشون کمی که سبک شد مرغهامون رو که خرد کرده بودیم به تابه اضافه میکنیم و با هم تفت میدیم کمی که رنگ مرغمون عوض شد پودر فلفل قرمز، پودر زیره، میخک، بادیان ستاره ایی، پودر چیلی قرمز، هل سیاه، فلفل سیاه، هل سبز و برگ بو رو اضافه میکنیم به تابه ای که مرغ داخلشه و همه این ادویه ها رو با مرغ خوب تفت میدیم تا طعم بگیره و پای گاز رو کم میکنیم که تقریبا مرغمون یه ۱۰ دقیقه ای با این ادویه ها بپزه.

حالا مخلوط گوجه ایی رو که میکس کرده بودیم رو به تابه مرغمون اضافه میکنیم  و خوب با هم مخلوطشون میکنیم جوری که مخلوطمون روغن بندازه.

در ادامه یه ساقه گشنیزی رو که داشتیم رو میشوریم و بعد ریز خرد میکنیم سپس فلفل چیلی سبزمون رو میشوریم و ریز خرد میکنیم و به همراه گرام ماسالا به تابه ایی که مرغ و ادویه ها بود اضافه میکنیم و میزاریم حدود ۵ دقیقه ایی با هم بپزن و در آخر که غذا آماده شد برگ بو ها رو از غذا در میاریم و بعد میاریم کنار.

بریانی مرغ هندی

بریانی مرغ هندی


حالا نوبت برنجمون چون میخواهیم برنجمون رو شبیه برنج آبکشی درست کنیم از چند ساعت قبل با نمک زیاد خیس میکنیم و بعد برنجمون رو میشوریم تا نمک اضافیش بره بعد یه قابلمه رو پر آب میکنیم و میزاریم رو حرارت تا آب داخل قابلمه به جوش بیاد. زمانی که آب شروع کرد به جوشیدن برنجمون رو همرا با کمی نمک، سرکه و چوب دارچینمون میرزیم تو آب جوش.

میزاریم همینجوری تو آب قل بخوره تا وقتی که برنجمون به طور کامل بپزه و آبشم خشک شه وقتی برنج پخت چوب دارچین رو هم در میاریم و یه ظرف برمیداریم و سلفون رو پهن میکنیم تا بیرون ظرف. کف سلفون کمی زعفران میریزیم بعد نصف برنجمون رو میریزیم روی زعفران و خوب فشرده میکنیم وحالا مخلوط بریانی مرغمون رو میریزیم رو برنج وکامل فشره اش میکنیم و در ادامه بقیه برنجمون رو هم میریزیم و باز هم منسجمش میکنیم تا از هم جدا نشن. سپس سر فویل رو میبندیم و فشار میدیم تا برنجمون از هم جدا نشه و نریزه بعد برنجمون رو تو ظرفی که میخواهیم غذا رو سرو کنیم برمیگردونیم و فویل رو جدا میکنیم. تو این مرحله غذامون آماده است. نوش جان.

آخرین آموزش ها
برترین ها