haraj logo
جستجو

مرغ کبابی عسلی

 

مواد لازم :

مدت زمان آماده سازی : -۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵ دقیقه

تصویر سوپ جو پرک با رب

 

 

مرغ کبابی عسلی

 

فیله ی سینه ی مرغ 4تکه   .   عسل 1قاشق   .   روغن کانولا یا زیتون 1/4 لیوان

لمون یا لیمو ترش بزرگ 1عدد   .   سس خردل 1 قاشق   .   سیر له شده 2 حبّه

نمک 2 قاشق چایخوری   .  پودر فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری  .  آب زعفران ته استکان

  

طرز تهیه: روغن زیتون، آب لیموترش، سس خردل، عسل، سیر، نمک، آب زعفران و فلفل سیاه را در درون یک کاسه بریزید و باهم مخلوط کنید. سپس این مواد را در زیپ پک پلاستیکی برزگ بریزید.

 

عکس

 

 

فیله ها را داخل زیپ پک مذکور در بین مواد بخوابانید و درب آن را حکم ببندید و برای اطمینان از عدم نشتی در زیپ پک دیگری بخوابانید. بسته ی فیله ها را به مدت 2 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

 

تصویر

 

برای کباب کردن فیله ها می توانید از تابه های دو طرفه استفاده کنید.

قبل از بیرون آوردن فیله ها از زیپ پک، تابه را روی شعله گاز قرار دهید و یک قاشق روغن در آن بریزید. سپس فیله ها را داخل تابه قرار دهید و شعله گاز را کم کنید. 10 دقیقه برای کباب شدن هر طرف فیله ها مدت زمان لازم است.

 

عکس

 

نکته: اگر از تابه ی دو طرفه استفاده می کنید می توانید پس از 10 دقیقه به راحتی تابه را برگردانید.

 

 

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها