haraj logo
جستجو

کوکی عسل و کنجد

مواد لازم :
آرد سفید : 1 و 1/2 پیمانهکره : 100 گرمشکر : 60 گرمتخم مرغ : 1 عددکنجد : 1/4 پیمانهعسل : 4 قاشق غذا خوری

با سلام خدمت همراهان همیشگی هاراج  امیدوارم حالتون خوب باشه و در کنار خانواده روزگار خوشی را سپری کنید و چرخ روزگار بر وقف مرادتون بچرخه. 

دستور آشپزی امروز آموزش تهیه کوکی عسل و کنجد می باشد.

کوکی یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه ی است که با طعم های مختلفی می توان آن را تهیه کرد، از جمله این طعم ها کوکی وانیلی، کوکی گردویی، کوکی کشمشی و....

کوکی را می توان علاوه بر یک دسر بسیار خوشمزه و مقوی به عنوان یک میان وعده ی خوشمزه نیز به همراه یک فنجان چای یا قهوه و یا هر نوع نوشیدنی گرم یا سرد دیگر که شما دوست دارید میل کرد.

از آن جا که کوکی که امروز من می خواهم به شما دوستان آموزش بدهم بدون استفاده از شکر پخته می شود و تنها شیرینی به کار رفته در آن عسل می باشد برای افرادی که رژیم دارند و یا افرادی که دیابت دارند کاملا مناسب است و هیچ گونه مشکلی ندارد.

امروزه  نیز خواص کنجد نیز برای بیش تر افراد و تاثیر فوق العاده ی که بر روی حافظه  و یادگیری دارد،کاملا شناخته شده می باشد.

بنابراین کوکی عسل و کنجد نیز تغذیه ی مناسبی برای فرزندان شما در ایام مدرسه و فصل امتحانات می باشد.

امیدوارم دستور آشپزی امروز هم مورد قبول و پسند شما دوستان قرار بگیرد و شما هم در منزل بتوانید کوکی عسل و کنجدهای خوشمزه ی تهیه کنید و از خوردنش در کنار اعضای خانواده لذت ببرید. 


برای تهیه کوکی عسل و کنجد ابتدا باید خمیر کوکی را آماده کنیم، برای این کار ابتدا ظرف مناسبی را انتخاب کرده سپس شکر و کره را درون ظرف بریزید.

سپس به کمک هم زن برقی شکر و کره را با یکدیگر خوب مخلوط کرده تا مایه نرم و لطیفی بدست بیاید.

اگر شما بخواهید این کار را به صورت دستی انجام دهید باید کمی صبر و حوصله داشته باشید حدود ۵ دقیقه هم زدن با سرعت بالا به صورت دستی کفایت می کند.

تخم مرغ را ابتدا در کاسه ی کوچکی بشکنید و بعد از اطمینان از سالم بودن تخم مرغ آن را به مخلوط شکر و کره ی خود اضافه کرده و با بقیه ی مواد خوب ترکیب کنید.

آرد را نیز الک کرده و به همراه کنجد ها ( البته مقداری از کنجد را برای روی کوکی ها نگه دارید ) به بقیه مواد کوکی خود اضافه کنید در این مرحله با دست تا آن جا که می توانید خمیر کوکی خود را ورز دهید.

سپس خمیر کوکی را در ظرف با دست کمی گرد کرده و روی ظرف را با سلفون و یا نایلون فریزر کاملا بپوشانید و حدود یک ساعت خمیر خود را درون یخچال قرار دهید.

کوکی عسل و کنجد

کوکی عسل و کنجد


در این مرحله فر را روشن کرده و بر روی دمای ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود. خمیر کوکی را از یخچال بیرون بیاورید، روی سینی فر را با کاغذ روغنی کاملا بپوشانید.

از خمیر کوکی به اندازه ی یک گردو بردارید و با دست کمی گرد کرده و بر روی سینی فر قرار دهید، بقیه ی خمیر را به همین ترتیب شکل داده و با کمی فاصله بر روی سینی فر بچینید.سپس با دست کمی روی کوکی های چیده شده بر روی سینی فر را فشار دهید تا روی آن ها کمی تخت شود. با استفاده از یک قلمو بر روی کوکی ها عسل بمالید، سپس بر روی آن ها کمی کنجد بپاشید.

البته شما می توانید برای این که کوکی های با ظاهر زیبا تری داشته باشید برای شکل دهی به کوکی های خود از انواع قالب های شیرینی پزی با اشکال مختلف نیز استفاده کنید.

در این مرحله سینی فر حاوی کوکی ها را بر روی طبقه ی سوم فری که از قبل آماده کرده اید قرار دهید. حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه زمان لازم است تا کوکی ها شما کاملا پخته شوند.بعد از این مدت کوکی ها را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا کوکی ها کمی خنک شوند. سپس آن ها را درون ظرفی که می خواهید کوکی ها را درون آن سرو کنید بچنید.

در این مرحله کوکی عسل و کنجد شما آماده است می توانید میل کنید، نوش جان

کوکی عسل و کنجد

آخرین آموزش ها
برترین ها