haraj logo
جستجو

پیتزا توپیتو خانگی

مواد لازم :
تخم مرغ : 1 عددفلفل دلمه ای قرمز : 1 عدد متوسطپیاز : 1 عدد متوسطگوجه فرنگی : 3 عدد متوسطسیر : 3 حبهسیب زمینی آبپز : 3 عدد متوسطخمیر پیتزا آماده : 3 عددخمیر پیتزا آماده : 3 عددپنیر پیتزا : به میزان دلخواهنمک و ادویه : به میزان لازمروغن سرخ کردنی : به میزان لازمسس گوجه : به میزان دلخواهپودر آویشن : به مقدار لازمفلفل سیاه : به مقدار لازمپودر سیر : به مقدار لازم




 پیتزا توپیتو خانگی

پیتزا توپیتو خانگی

 


در این مرحله ابتدا کف تابه نسوز (تفلون،چدن و یا گرانیت) را با فرچه و روغن چرب می کنیم. سپس خمیر پیتزا را داخل آن گذاشته و آن برش نازکی می زنیم به اندازه 8 تکه. مجددا با فرچه خمیر را به ترتیب به روغن، سس گوجه و تخم مرغ آغشته می کنیم.

 پیتزا توپیتو خانگی


در این مرحله مواد را به ترتیب پیاز، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی و سیب زمینی را روی خمیر میچینیم. تابه را روی حرارت گذاشته و حراریت ملایم رو به کم اجاره می دهیم تا خمیر و بقیه مواد پخته شوند.

پیتزا توپیتو خانگی


چند دقیقه از قبل سرو غذا پنیر پیتزا را روی مواد می ریزیم و مجددا اجازه می دهیم با حرارت پنیر آب شود.

 


مواد و دستور پخت این پیتزا کاملا ابتکاری خودم بوده و برای تست یک پیتزا با طعم جدید بسیار مناسب است. اما در عین حال طعم نهایی آن را می توانید مطابق سلیقه خود تغییر دهید.

 


این پیتزا سبک و نسبتا رژیمی بوده و می توان به راحتی بدون نیاز به فر آن را درست کرد. فقط اگر تمایل داشتید که پنیر روی آن حتما طلایی شود، از فر استفاده کنید.

آخرین آموزش ها
برترین ها