haraj logo
جستجو

پنیر پیتزا خانگی

مواد لازم :
شیر پاستوریزه : 2 لیترسرکه : 2 قاشق غذاخورینمک : مقدار کمقرص مایه پنیر : 1/4 عدد




ابتدا و برای شروع کار 2 لیتر شیر را داخل یک قابلمه می ریزیم و قابلمه شیر را روی گاز می گذاریم و منتظر می شویم تا شیر به جوش آید و وقتی شیر جوشید زیر گاز را خیلی کم می کنیم و برای مدت زمان 30 دقیقه منتظر می شویم تا شیر در روی حرارت ملایم گاز بجوشد و سپس به آن 2 قاشق غذاخوری سرکه و یا جوهر لیمو را اضافه می کنیم و برای مدت 20 دقیقه دیگر شیر را می جوشانیم و سپس 1/4 عدد قرص مایه پنیر را در 1/4 فنجان آب حل می کنیم و به شیر اضافه می کنیم و مواد داخل قابلمه را مدام هم می زنیم تا کم کم شیر سفت شود و دلمه ببندد و آب زرد رنگی از پنیر جدا شود. سپس دلمه ها را با یک چاقو می بریم و کف قابلمه را در یک ظرف آب خنک و سرد می گذاریم تا مواد ما سرد شود و از حرارت بیفتد.

 پنیر پیتزا خانگی


سپس قابلمه حاوی شیر دلمه شده  مرحله قبل را مجددا روی حرارت می گذاریم و آن را مرتب هم می زنیم و برای مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم گاز باقی می گذاریم و باید توجه شود این زمان در دفعه دوم نباید بیشتر از 20 دقیقه باشد و الا پنیر دیگر حالت کشدار پیدا نمی کند و ممکن است خراب شود و یا پنیر بسوزد.


سپس پنیر جدا شده از آب را داخل یک پارچه نازک توری و یا به اصطلاح پارچه تنطیف می ریزیم و با کمک فشار دادن این پارچه آب اضافی پنیر را کاملا می گیریم و سپس مقداری آب و نمک درست می کنیم و این پارچه را که دارای پنیر می باشد داخل ظرف اب و نمک قرار می دهبم. سپس بعد از 10 دقیقه که پارچه را داخل ظرف اب و نمک قرار دادیم ان را از پارچه در می آوریم. مقدار نمک باید خیلی کم باشد زیرا پنیر پیتزا خیلی کم نمک بوده و به هیچ وجه شور نیست.

 پنیر پیتزا خانگی


سپس در ادامه آن را رنده می کنیم و داخل فریزر و در یک ظرف دربسته و یا در نایلون قرار می دهیم تا در غذاهایی که نیاز به پنیر پیتزا دارند مانند پیتزا و یا همبرگر و لازانیا و ... از آن استفاده کنیم. نوش جان

امیدوارم از دستور تهیه این پنیر خوشتان آمده باشد و آن را در منزل درست کنید و استفاده کنید.

  پنیر پیتزا خانگی

آخرین آموزش ها
برترین ها