haraj logo
جستجو

لیمو عمانی خانگی

مواد لازم :
لیمو ترش : 1 کیلوسرکه : یک فنجان متوسطنمک : به مقدار لازماب : به مقدار لازم


 لیموها رو بشورید و بزارید خشک بشه و بعد روی لیمو ها نمک بپاشید و بزارید  بمونه .(این کار باعث میشه پوست لیمو ها نازک بشه.)

لیمو عمانی خانگی

لیمو عمانی خانگی


لیمو ها رو بعد از یک روز بشورید. توی یک ظرف آب و سرکه رو بزارید روی شعله و منتظر بمونید تا جوش بیاد. زمانی که اب و سرکه جوش اومد لیموهای شسته شده رو داخل ظرف بریزید و اجازه بدید یک دقیقه بجوشه  وبعد اب کش کنید. حواستون باشه دیگه روش اب نریزید. و بزارید خنک بشه.

لیمو عمانی خانگی


بعد از خنک شدن لیموها به وسیله ی خلال دندون یا هر جسم نوک تیز چنتا سوراخ روی سطح لیمو ها ایجاد کنید .(این کار برای اینه که داخل لیمو ها هوا بره و زودتر خشک بشه). لیموها رو روی یک پارچه نخی بریزید و به مدت 10تا 15 روز جلوی افتاب پهن کنید .(زمانی که لیمو ها خیلی خشک و شکننده نشدن از جلوی افتاب جمعشون کنید.)


بعد از اینکه لیمو ها رو از جلو افتاب برداشتید اونا رو توی یه سبد توی سایه قرار بدین وبزارید خوب خشک بشه.

نکته: اگه شما از پودر لیمو عمانی برای غذاهاتون استفاده میکنید ، بعد از خشک شدن و اماده شدن لیمو عمانی ها میتونید اونا رو خرد کنید و هسته های لیمو ها رو در بیارید و پودر کنید و در ظرف مناسب نگه داری کنید .

لیمو عمانی خانگی

امیدوارم از این مطلب خوشتون اومده باشه

آخرین آموزش ها
برترین ها