haraj logo
جستجو

شکلات خانگی

مواد لازم :
بیسکویت پتی پور : 2 بستهشیر : 1 لیوانکره : 3 قاشق غذاخوریپودر قند : 5 قاشق غذاخوریپودر کاکائو : 3 قاشق غذاخوریفندوق خرد شده : مقدار کافیشکلات تلخ : 100 گره




 

ابتدا و برای شروع کار 100 گرم شکلات تلخ را داخل یک ظرف می ریزیم و آن را روی بخار کتری می گذاریم و شکلات را به روش بن ماری ذوب می کنیم. سپس شکلات ذوب شده را داخل قالب مافین قلبی شکل که کف آن را با کمک روغن کمی چرب کرده ایم می ریزیم و قالبها را برای 10 دقیقه داخل یخچال می گذاریم تا شکلات ببندد و سفت شود.

شکلات خانگی

 

سپس در ادامه داخل یک قابلمه 1 لیوان شیر می ریزیم و به آن 5 قاشق غذاخوری پودر قند اضافه می کنیم و قابلمه را روی شعله ملایم گاز می گذاریم و پودر قند را هم می زنیم تا در شکر حل شود و مواد ما کاملا یکدست شود و شیر کم کم به جوش اید.


سپس 3 قاشق غذاخوری پودر کاکایو و 3 قاشق غذاخوری کره آب شده را داخل قابلمه شیر می ریزیم و آنها را خوب هم می زنیم تا مواد ما قاطی شوند و یکدست شوند. سپس قابلمه را از روی گاز بر می داریم و منتظر می شویم تا مواد ما خنک شوند.

شکلات خانگی


سپس 2 بسته بیسکوئیت را داخل یک پلاستیک دربسته می ریزیم و آن را با کمک وردنه و یا گوشت کوب خرد می کنیم اما بیسکویت بهتر است پودر نشود و سپس بیسکویت خرد شده را به مواد مرحله قبل اضافه می کنیم و با آنها مخلوط می کنیم و سپس در ادامه فندوق خرد شده را نیز به آنها اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. اکنون لایه رویی شکلات ما آماده است.

 

سپس از مواد تهیه شده در مرحله قبل داخل قالب های مافین که ته آن را شکلات ریخته بودیم می ریزیم و با دست روی آنها را صاف می کنیم و تا حد ممکن آنها را فشار می دهیم تا منسجم شوند. سپس قالبها را داخل یخچال می گذاریم تا شکلات ما کاملا سفت شود و همه مواد آن ببندد.


سپس وقتی شکلات آماده شد قالبها را از یخچال در می آوریم و شکلاتها را از قالب در آورده و در ظرف مناسبی می گذاریم و روی آنها را در صورت تمایل با موادی مانند پودر پسته و یا پودرنارگیل و ... تزیین می کنیم. اکنون شکلات خانگی ما اماده است و آن راب رای عصرانه همراه با چای می خوریم ویا آن را برای مهمانی ها استفاده می کنیم. نوش جان

                                شکلات خانگی                                                                                            

 

آخرین آموزش ها
برترین ها