گواکاموله انار
مواد لازم :
آووکادو 2 عددانار دان شده 1 لیوانجعفری خرد شده 1/4 لیوانپیاز کوچک خرد شده 1/4 لیوانآب لیمو تازه 2 قاشقفلفل تند (به دلخواه)فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخورینمک 1/2 قاشق چایخوری
مدت زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت : ۵ دقیقه
زمان کل : ۱۵ دقیقه
برای : ۴ نفر

گواکاموله انار
طرز تهیه: پیاز و فلفل را بشوئید و آنها را خرد کنید و در کاسه ای بریزید.
آووکادو را از وسط نصف کنید. هسته آن را بگیرید و فیله های آن را روی پیاز و فلفل خالی کنید. جعفری خرد شده و 1/3 لیوان از دانه های انار را به باقی مواد اضافه کنید. نمک و فلفل و آبلیمو را نیز در کاسه بریزید و سپس با کمک چنگال و یا هر وسیله ی دیگری محتویات کاسه را له کنید. سپس انار باقی مانده را در ظرف بریزید و با مواد هم بزنید. روی گواکاموله را می توانید با جعفری و کمی دانه انار تزیین کنید.