haraj logo
جستجو

گواکاموله انار

 

مواد لازم :
آووکادو 2 عددانار دان شده 1 لیوانجعفری خرد شده 1/4 لیوانپیاز کوچک خرد شده 1/4 لیوانآب لیمو تازه 2 قاشقفلفل تند (به دلخواه)فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخورینمک 1/2 قاشق چایخوری

مدت زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵ دقیقه

زمان کل : ۱۵ دقیقه

برای : ۴ نفر

تصویر

گواکاموله انار

 

 

تصویر

 

طرز تهیه: پیاز و فلفل را بشوئید و آنها را خرد کنید و در کاسه ای بریزید.

 

عکس

 

آووکادو را از وسط نصف کنید. هسته آن را بگیرید و فیله های آن را روی پیاز و فلفل خالی کنید. جعفری خرد شده و 1/3 لیوان از دانه های انار را به باقی مواد اضافه کنید. نمک و فلفل و آبلیمو را نیز در کاسه بریزید و سپس با کمک چنگال و یا هر وسیله ی دیگری محتویات کاسه را له کنید. سپس انار باقی مانده را در ظرف بریزید و با مواد هم بزنید. روی گواکاموله را می توانید با جعفری و کمی دانه انار تزیین کنید.

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها