haraj logo
جستجو

بال کبابی

مواد لازم :
بال مرغ : 2 کیلوگرم گوجه فرنگی : 4عدد زعفران یا زردچوبه : به میزان لازم پیاز : به تعداد دلخواه گلپر : 2 قاشق غذاخوری نمک : به میزان لازم

بال کبابی غذای  لذیذ و دل چسب تفریح ، نظرتون چیه؟ دوستای گلم من که وقتی حرف پیکنیک و تفریح میشه اونم کوه و طبیعت تنها چیزی که به ذهنم میاد از بس عاشقشم بال کبابی هستش؛ البته حتما توی طبیعت مراقب محیط زیست و آتیش روشن کردن باشین که خدایی نکرده آسیبی وارد نشه. برای چهار نفر دو کیلوگرم بال مرغ کافیه مگه اینکه دیگه خوش اشتها باشین که باید بیشتر از 2 کیلوگرم استفاده کنید.

بال های مرغ رو میشورم سه تیکه میکنم و معمولا تیز بال ها رو جدا میکنم و فریز میکنم که توی پختن سوپ ازش استفاده کنم چون برای کباب هم خیلی مناسب نیستن و میسوزن. تیکه های بال مرغ رو توی پیاز و نمک و گل پر میخوابونم و بهش زعفران دم کرده یا مقداری زرد چوبه اضافه میکنم و بهش زمان میدم  تقریبا یک ساعتی بمونه تا هم بوی زمخت مرغ گرفته بشه هم طعم گلپر و نمک به خودش بگیره. گلپر شاید به ذائقه همه خوش نیاد ولی پیشنهاد میکنم امتحانش کنید. کباب مرغ رو خیلی خوش طعم میکنه. تیکه های بال رو به سیخ کشیدم و گوجه فرنگی ها رو هم درسته به سیخ کشیدم و روی زغال توسط همسر عزیز کباب شد و از طعمش نگم براتون که حساااااابی هم خوش طعم شده بود .???

و اما نکته:

مرغ رو توی آبلیمو نخوابونید چون بعد کباب کردن گوشتش سفت میشه و ترد نیست.

پیاز فراموش نشه، اصلا مگه میشه کباب بدون پیاز؟؟؟

برای خوب کباب شدن  و مغز پخت شدن کباب خیلی روی آتیش باد نزنین.

بال کبابی

آخرین آموزش ها
برترین ها