haraj logo
جستجو

ماهی تیلاپیا کبابی با پنیر پارمزان

 

مواد لازم :
پنیر پارمزان  200 گرم ماهی تیلاپیا  6 فیلهسس مایونز  3 قاشقآبلیمو  2 قاشق ریحان خورد شده  1 قاشقفلفل سیاه، نمک، پودر سیر به میزان دلخواه

مدت زمان آماده سازی : ۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۲۰ دقیقه

زمان کل : ۲۵ دقیقه

برای : ۶ نفر

تصویر

ماهی تیلاپیا کبابی با پنیر پارمزان

 

 

 

عکس

  

طرز تهیه: سینی فر را با فویل آلو مینیومی بپوشانید و کمی کره روی فویل بمالید.

 

در یک کاسه ی کوچک پنیر پارمزان، کره، مایونز و آبلیمو را با یکدیگر مخلوط کنید. ریحان تازه خرد شده را  همراه با نمک، فلفل و پودر سیر به سس اضافه کنید. سس را خوب مخلوط کنید و در گوشه ای قرار دهید.

 

فیله ها را در کف سینی پوشیده شده با فویل بچینید و به مدت 5 دقیقه در داخل فر قرار دهید. سپس ماهی ها را به روی دیگر بخوابانید و  3 دقیقه دیگر در فر بگذارید.

 

حالا ماهی ها را کاملا بیرون بیاورید و سس را با دقت روی فیله ها بریزید. ماهی ها را در فر قرار داده و 5 دقیقه صبر کنید تا ماهی ها کباب شوند و سس روی آنها برشته شود.

 

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها