haraj logo
جستجو

کباب مرغ

 

مواد لازم :
سینه مرغ 4 عددقارچ 200 گرمپیاز 2 عددفلفل دلمه ای یا کدو سبز 2 عددروغن مایع 1/3 لیوانسیر 4 حبه شکر 1 قاشق غذاخورینمک 1 قاشق غذاخوریسرکه 2 قاشق غذاخوریفلفل سیاه 1 قاشق چایخوریجعفری خرد شده مقداری  

مدت زمان آماده سازی : -۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۳۵ دقیقه

زمان کل : ۳۰ دقیقه

برای : ۶ نفر

تصویر

کباب مرغ و قارچ

 

 

عکس

 

طرز تهیه : سیر ، روغن مایع ، شکر ، نمک ، سرکه ، فلفل و مقداری جعفری را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود. سپس سینه مرغ خرد شده ، قارچ و فلفل دلمه ای یا کدو سبز حلقه شده را با سس مخلوط کنید.

 

مواد را داخل ظرف دربسته یا کیسه فریزر بگذارید و حداقل به مدت 4 ساعت داخل یخچال استراحت دهید ( بهتر است 1 شب مواد داخل سس بمانند ).

 

عکس

 

پس از اینکه مواد خوب مزه دار شدند به سیخ بکشید و روی حرارت گاز یا با حرارت بالای فر کباب کنید ( اگر از سیخ چوبی استفاده میکنید 1 ساعت پیش از به سیخ کشیدن سیخ ها را در آب خیس دهید ).

 

در مدت زمان پخت سیخ ها را حرکت دهید تا تمام مواد به خوبی کباب شوند ، کباب آماده شده را به همان صورت داغ و همراه با برنج و چاشنی دلخواه سرو کنید.

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها