haraj logo
جستجو

سالاد یونانی

مواد لازم :
گوجه فرنگی : ۳عدد خیار : ۲عدد فلفل دلمه ای سبز : نصف یک عدد پیاز : ۱عددمتوسط پنیرفتا : ۱۰۰گرم زیتون سیاه : ۱۰عدد روغن زیتون : ۳قاشق غذاخوری سرکه سفید : ۱قاشق به دلخواه ابلیمو : ۳قاشق غذا خوری نمک و فلفل : به مقدار لازم اویشن : کمی جعفری : به دلخواه


ابتداظرف مناسب برای سرواین سالاد انتخاب  میکنیم .این سالاد را میتوان به صورت تک نفره هم سرو بشه بعد ازان 3عددگوجه فرنگی داشتیم که بایددقت کنیم سفت وکاملا رسیده باشن که شکل وظاهروالبته طعم خوبی به سالادمون بدن به صورت نگینی ویک اندازه خورد میکنیم میتونیم گوجه گیلاسی روجایگزین گوجه فرنگی بکنیم


2عددخیار داشتیم که میتونیم انهارو پوست بگیریم ویا باپوست استفاده کنیم یابه هر شکل یا فرمی که دوست داریم پوست وخوردکنیم وبه گوجه فرنگی هامون اضافه کنیم فقط سعی کنیم یک اندازه باشن خیلی بهتره

سالاد یویانی


نصف یک فلفل دلمه ای داشتیم که من از رنگ سبزاستفاده کردم میشه ازفلفلهای رنگی هم استفاده کرد البته باید توجه کنیم که فلفل برای خام خوردن وسالاد مناسب هستن که انتهای انها4پرهستن وتلخ نیستن به اصطلاح ماده هستن به همراه 1عددپیازمتوسط خورد کرده وبه سالامون اضافه میکنیم

سالاد یویانی


100گرم پنیرفتاداشتیم که انهارو به صورت یک اندازه خوردمیکنیم وبه سالادمون اضافه میکنیم(یه پیشنهاد خوشمزه که میتونه یک طعم متفاوت وجدید به سالادمون بده اون هم اینه که پنیرلیقوان رو جایگزین پنیر فتا کنیم .ارزش یکبرامتحان کردن روداره) و10عددزیتون داشتیم که بهتره بدون هسته باشه روهم اضافه میکنیم

 سالاد یویانی


3قاشق ابلیمو داشتیم به همراه 3قاشق روغن زیتون و1قاشق سرکه که به دلخواه میتونیم سرکه رو حذف کنیم به همراه نمک وفلفل سیاه وکمی اویشن خوب باهم مخلوط میکنیم وروی سالاد میریزیم

بعدازریختن سس روی سالادیونانی خوشمزمون کمی جعفری خورد شده روی ان میریزیم البته دل به خواه هستش میتونیم جعفری رو حذف کنیم وروی ظرف رو میپوشانیم وحدود 5دقیقه داخل یخچال میگذاریم تا کاملا سس به خورد مواد سالادمون بره وبعد اماده سرو وخوردن هستش

سالاد یویانی


برای کسانی که فشارخون بالا دارن ازپنیر کم نمک استفاده شودمیتونیم ازپیاز قرمز هم استفاده کنیمامیدوارم این سالاد خوشمزه رو درست کنین ودر کنار خانواده ودوستان ازخوردنش لذت ببرین.نوش جان

آخرین آموزش ها
برترین ها