haraj logo
جستجو

سالاد یونانی

مواد لازم :
فلفل دلمه ای : 1عددپیاز : 2عددخیار : 4عددگوجه گیلاسی : 6عددنمک و فلفل : لازمسرکه بالزامیک : لازمروغن زیتون : لازمزیتون سیاه : یک پیمانهپودر پونه کوهی : لازم


ابتدا دو عدد پیاز بنفش را پوست بکنید و خوب بشویید و بعد درشت برش بزنید و در کاسه ای که می خواهید سالاد سرو کنید بریزید. 

 


شش عدد گوجه ی گیلاسی را بعد از شستن، با چاقوی تیز (گوجه گیلاسی آب زیادی دارد و ممکن است له شود) آن را به شکل دلخواه برش زنید اگر گوجه خیلی کوچک است فقط وسطش را نصف کنید و در ظرف سالاد بریزید. 

 

 


یک عدد فلفل دلمه ای سبز را بعد از شستن و خالی کردن محتویات داخلش، شبیه پیاز، برش بزنید و در ظرف سالاد بریزید. 

 سالاد یونانی


چهار عدد خیار را با پوست، بصورت حلقه ای یا نیم حلقه کنید و داخل ظرف سالاد بریزید. 

 سالاد یونانی


حال در ظرف سالادمان خیار و پیاز و گوجه و فلفل دلمه ای قرار دارد یک پیمانه زیتون سیاه داخلش می ریزیم اگر زیتون سیاه نداشتیم زیتون سبز بریزید. روی مواد به اندازه ی دلخواه روغن زیتون می ریزیم بعد پودر پونه ی کوهی اضافه کنید. در صورت تمایل نمک و فلفل هم به سالاد بیفزایید.

حالا نوبت اضافه کردن سرکه ی بالزامیک است مواد را خوب با هم ترکیب می کنیم و بگذارید ده دقیقه در یخچال بماند.  


یک تکه ی بزرگ پنیر فتا کنار سالاد می گذاریم و با نان تافتون با سالاد میل می کنیم. 

نوش جانتان

آخرین آموزش ها
برترین ها