haraj logo
جستجو

گراتن

 

مواد لازم :
سیب زمینی 4 عدد اسفناج پخته 2 لیوان  آرد 4 قاشق غذاخوری شیر 2 لیوانکره 50 گرم پیاز 1 عددسیر 2 حبهپنیر گودا رنده شده مقدار لازم

مدت زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۳۵ دقیقه

زمان کل : ۵۰ دقیقه

عکس

گراتن سیب زمینی و اسفناج

 

 

 

عکس

 

طرز تهیه : اسفناج پخته و خرد شده را داخل قابلمه ای بریزید و مقداری روغن اضافه کنید و تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود. سپس از روی حرارت بردارید ( برای پخت اسفناج آن را بدون آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد ).

 

سیر و پیاز رنده شده و کره را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا نرم شوند ، شیر و آرد را مخلوط کنید تا یکدست شود سپس به سیر و پیاز اضافه کنید و با حرارت متوسط هم بزنید تا سس کمی غلیظ شود ( مانند ماست ).

 

عکس

 

سیب زمینی ها را پوست بکنید و به صورت حلقه ای برش بزنید. ته ظرف پیرکس را چرب کنید و یک ردیف سیب زمینی حلقه شده داخل ظرف بچینید و روی آن مقداری سس سفید بریزید ، روی سس مقداری اسفناج تفت خورده و پنیر رنده شده بریزید و پخش کنید.

 

لایه بعدی مجدد سیب زمینی حلقه شده ، سس سفید ، اسفناج و پنیر بریزید ، لایه آخر باقی مانده سیب زمینی حلقه شده بچینید و روی آن باقی مانده پنیر را بریزید و در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد 50 60 دقیقه بگذارید تا گراتن آماده شود ( با چنگال پخته شدن سیب زمینی را چک کنید ).

 

پس از پخت گراتن را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس برش بزنید و سرو کنید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها