haraj logo
جستجو

گراهام کراکر

مواد لازم :
کره : 40 گرمشکر قهوه ای : 40 گرموانیل : 5 گرمتخم مرغ : 2 عددعسل : 80 گرمشیر : 30 میلی لیترآرد نول : 125 گرمآرد کامل : 125 گرمبکینگ پودر : 4 گرمنمک : 1 گرمشکر سفید : به مقدار لازمپودر دارچین : به مقدار لازم


کره و شکر قهوه ای رو توی ظرف مناسب می ریزیم و با هم زن خوب هم می زنیم تا بافت نرم و سبکی بگیره و رنگ کرم رنگی به خودش بگیره. توی ظرف جدا تخم مرغ ها رو اول می شکنیم. بهد با هم زن خوب هم می زنیم تا یک دست بشه بعد عسل و شیر رو بهش اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا تر کیب مون یک دست بشه. حالا این ترکیب رو به کره و شکر صاف شده مون اضافه می کنیم و باز هم کمی هم می زنیم تا ترکیب بشن. آرد نول و آرد کامل مون رو هم به همراه بکینگ پودر و وانیل و نمک مخلوط و سه بار الک می کنیم. حالا مواد خشک رو هم مخلوط می کنیم . مواد رو هم می زنیم تا جایی که خمیر خوبی به دست بیاد. حالا خمیر رو میذاریم داخل یخچال به مدت یک ساعت تا استراحت کنه.

گراهام کراکر


حالا خمیر رو از یخچال در میاریم و روی تخته کار مون سلفن می کشیم و خمیر رو با وردنه باز می کنیم. قطر خمیر 3 میلی متر باید باشه. حالا با کاتر اونو قالب می زنیم. کراکر ها رو داخل سینی فر قرار می دیم و با چنگال روی کراکر ها سوراخ هایی ایجاد می کنیم. با قلمو کمی روی روی کراکر ها شیر می زنیم و دارچین و شکر می پاشیم. حالا سینی فر رو داخل فری که از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد داغ شده قرار می دیم تا به مدت 15 دقیقه بپزه.

گراهام کراکر


سینی فر رو از فر خارج می کنیم و اجازه می دیم تا کراکر ها خنک بشن. بعد از خنک شدن کراکر ها اون ها رو درون ظرف مناسب میچینیم و سرو می کنیم.

آخرین آموزش ها
برترین ها