haraj logo
جستجو

سس طلائی مخصوص گوشت

طرز تهیه: در یک تابه کره را روی حرارت ذوب کنید.  آرد را اضافه و با کره کمی سرخ کنید. حرارت را ملایم کنید و آب گوشت را به تدریج داخل سس بریزید و بهم بزنید تا سس بجوشد و کمی غلیظ شود.

مواد لازم :
آب گوشت 2 پیمانهکره 50 گرمزرده تخم مرغ 3 تا 4 عددآب لیمو 3 تا 4 قاشق سوپخوریآرد سفید 1 قاشق سوپخورینمک و فلفل به میزان کافی

مدت زمان پخت : ۱۵ دقیقه

زمان کل : ۱۵ دقیقه

عکس سس طلائی

سس طلائی مخصوص گوشت

زرده های تخم مرغ را خوب بزنید و کم کم داخل سس بریزید و مرتبا بهم بزنید. آب لیمو، نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید و بعد از این که سس چند جوش خورد، آن را از روی حرارت بردارید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها