شیر چای زنجبیلی
مواد لازم :
آب 2 فنجانزنجبیل تازه رنده شده 2 قاشقچای کیسه ای غلیظ (تی بگ) 2 عددعسل 2 قاشقشیر 1/2 فنجان
مدت زمان آماده سازی : -۳ دقیقه
مدت زمان پخت : ۱۸ دقیقه
زمان کل : ۱۵ دقیقه
برای : ۲ نفر

شیر چای زنجبیلی
طرز تهیه: آب و زنجبیل را در یک شیرجوش بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا مخلوط کمی دیگر بجوشد.
حالا چای کیسه ای را کاملا در آن فرو ببرید تا چای کاملا در آب تراوش کند. 3 دقیقه در آب زنجبیل قرار دهید. سپس آنها را بیرون بکشید و دور بیندازید. چای را در دو لیوان جداگانه بریزید و در هر کدام 1 قاشق عسل اضافه کنید. شیر را در دو لیوان تقسیم کنید و نوشیدنی را هم بزنید. این نوشیدنی خوشمزه را به صورت ولرم نوش جان کنید.