کیک زنجبیلی
مواد لازم :
شکر سفید 1/2 فنجانکره 1/2 فنجانملاس چغندر قند 1 فنجان آب داغ 1 فنجانآرد 2 و 1/2 فنجانجوش شیرین 1 و 1/2 قاشق چایخوریدارچین 1 قاشق چایخوریزنجبیل 1 قاشق چایخوریپودر میخک 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوریتخم مرغ 1 عدد
مدت زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
مدت زمان پخت : ۶۵ دقیقه
زمان کل : ۸۵ دقیقه
برای : ۶ نفر

کیک زنجبیلی
طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب کیک مربعی یا مستطیلی آماده کنید و آن را چرب کنید.
در یک کاسه شکر و کره را با همزن مخلوط کنید. تخم مرغ را در مواد بشکنید و هم بزنید. سپس ملاس چغندر قند را اضافه و خوب مخلوط کنید. کاسه بزرگ دیگری انتخاب کنید و در آن دارچین، پودر میخک،آرد، جوش شیرین، نمک و زنجبیل را باهم زیر و رو کنید.
مخلوط آردی را به میکس تخم مرغی اضافه کنید. آب داغ را بریزید و کمی هم بزنید. حالا قالب را بیاورید و مایه کیک را درون آن سرازیر کنید و آن را به مدت 1 ساعت در فر بپزید تا وقتی چنگال در آن فرو کردید چیزی به آن نچسبیده باشد.
نکته: به جای ملاس چغندر می توانید از شیره انگور یا خرما استفاده کنید.