haraj logo
جستجو

بیسکوییت زنجبیلی

مواد لازم :
کره : 50 گرمشکر قهوه ای : 110 گرمتخم مرغ : 1 عددعسل : 60 گرمآرد برنج : 235 گرمبکینگ پودر : 2 گرمنمک : 1 گرمزنجبیل : 5 گرمدارچین : 2 گرم


ابتدا شکر و کره رو توی ظرف مناسب می ریزیم و با هم زن خوب هم می زنیم تا کرم رنگ بشه و بافت سبکی بگیره. حالا تخم مرغ و عسل رو هم بهش اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا ترکیب بشن. آرد و بکینگ پودر و نمک و دارچین و زنجبیل رو خوب سه بار الک می کنیم و به مواد مون در سه مرحله به آرئمی اضافه می کنیم. خمیر رو توی یه سلفن می پیچیم و توی یخچال قرار می دیم تا به مدت یک ساعت استراحت کنه. 

بیسکوییت زنجبیلی


خمیر رو از یخچال در میاریم روی تخته کار پهنش می کنیم. قطر خمیر بهتره که 3 میلی متر باشه. با کاتر به اندازه دلخواه برش می زنیم. فر رو از قبل با دمای 190 درجه سانتی گراد داغ می کنیم. بیسکوییت ها رو با فاصله توی سینی فر می چینیم. به مدت هفده تا بیست دقیقه داخل فر قرار می دیم تا بپزه.

بیسکوییت زنجبیلی


بیسکوییت ها که پختن اون ها رو از فر خارج می کنیم و اجازه می دیم تا خنک بشن. بعد توی ظرف مناسب میچینیم و با چایی سرو می کنیم. 

می تونید روی بیسکوییت ها رو با رویال آیسینگ تزیین کنید.

میتونید به جای دارچین از میخک یا هل هم استفاده کنید.

به جای کره می تونید از مارگارین استفاده کنید.

برای باز کردن خمیر می تونید از کاغذ مخصوص پخت و پز استفاده کنید.

این بیسکوییت در صورتی که در ظرف مناسب باشه توی یخچال به مدت یک ماه و در فریزر به مدت 6 ماه قابل نگه داریه.

بیسکوییت زنجبیلی

آخرین آموزش ها
برترین ها