haraj logo
جستجو

خورش ترشه تره گیلان

 

مواد لازم :
سبزی (جعفری، تره، گشنیز، خلواش، نعناع و کمی اسفناج ) 1 کیلوسیر 2 بوته کوچکبرنج 3 قاشق غذاخوریتخم مرغ 4 عددآب نارنج یا آبغوره 1 فنجانروغن یا کره 200 تا 250 گرمزردچوبه و فلفل و نمک

مدت زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۴۵ دقیقه

زمان کل : ۶۰ دقیقه

برای : ۴ نفر

تصویر ترشه تره

خورش ترشه تره

 

طرز تهیه: سبزی را پاک کنید و خوب شسته و خیلی ریز خرد کنید. در یک قابلمه متوسط، سبزی،  برنج شسته شده و 3 لیوان آب بریزید و اجازه دهید تا مواد روی حرارت متوسط خوب بپزند.

 

سیر را پوست کنده و آن را با گوشت کوب له کنید.کمی نمک به سیر ها بزنید و آنها را در یک تابه کوچک با روغن یا کره سرخ کنید. اندکی زردچوبه اضافه کنید و سیر ها را خوب تفت دهید تا طلائی شوند.

 

هنگامی که سبزیها پخته شدند، نصف سیر سرخ شده را داخل آن بریزید. به باقی سیرها تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. هنگامی که سرخ شدند، آنها را همراه با نمک و فلفل و آب نارنج به سبزی اضافه کنید تا یکی دو جوش بزند.

 

نکته: این خورش نباید زیاد آب داشته باشد. اگر خلواش در دسترستان نبود، می توانید آن را از دستور حذف کنید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها