haraj logo
جستجو

شیرینی آلمانی

شیرینی آلمانی شباهت زیادی به شیرینی مشهدی خودمان دارد. اما در شیرینی مشهدی به جای کره از روغن قنادی استفاده میشود. به هر حال این شیرینی مارمالادی هم بسیار خوشمزه است و از دو لایه بیسکویت ترد تشکیل شده که میان آنها مربا و مارمالاد ریخته میشود.  در ادامه با طرز تهیه شیرینی آلمانی به صورت تصویری آشنا میشوید.

مواد لازم :
کره 100 گرمآرد 1 و نیم پیمانهشکر 1/2 پیمانهعسل 1 قاشق غذاخوریتخم مرغ 1 عددجوش شیرین 1/2 قاشق چایخوریسرکه 1 قاشق چایخوریپودر قند 1/4 پیمانهمارمالاد مقداری

مدت زمان آماده سازی : ۲۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۱۳ دقیقه

زمان کل : ۳۸ دقیقه

برای : ۱۸ نفر

عکس

 

 

طرز تهیه شیرینی مارمالاد

 

مرحله اول:

ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ آرد را الک کنید و داخل کاسه ای بریزید ، کره سرد را خرد کنید و به آرد اضافه نمایید سپس با کمک انگشتان دست مواد را ماساژ دهید و مخلوط کنید تا بافتی مانند خرده نان پیدا کند ( میتوانید از میکسر استفاده کنید اما استفاده از انگشتان دست بافت بهتری به شیرینی میدهد ).

 

عکس

 

مرحله دوم:

تخم مرغ و شکر را داخل کاسه ای بریزید و 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود سپس کم کم به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و با لیسک به ارامی مخلوط کنید. جوش شیرین و سرکه را مخلوط کنید و به خمیر شیرینی اضافه نمایید. هم بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس عسل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

 

تصویر

 

مرحله سوم:

خمیر شیرینی آلمانی را با کمک دست به شکل گرد حالت دهید و داخل کیسه فریزر بگذارید ، هواگیری کنید و به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق استراحت دهید ، پس از استراحت روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و خمیر را نازک پهن کنید سپس خمیر را قالب بزنید ( میتوانید با استفاده از قالب های آماده خمیر را قالب بزنید یا با استفاده از چاقو به هر شکلی که دوست دارید خمیر را برش دهید ).

طرز تهیه باسلوق ژله ای

 

عکس

 

مرحله چهارم:

داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرهای قالب زده را با فاصله روی کاغذ بگذارید ، با استفاده از ابزار بخش میانی خمیر را سوراخ کنید ( روی نصف خمیرها را سوراخ ایجاد کنید ، این خمیرها مربوط به بخش بالای شیرینی و برای نمایش مارمالاد و زیبایی بیشتر هستند ، این سوراخ میتوانید به شکل قلبی کوچک نیز در مرکز  کار ایجاد شود).

 

تصویر

 

مرحله پنجم:

سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 5 8 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها طلایی شوند ( این زمان بسته به دمای هر فر متفاوت میباشد ) ، پس از پخت شیرینی ها را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا سرد شوند ، دو شیرینی را با استفاده از مارمالاد به هم متصل کنید سپس دو طرف شیرینی را در پودر قند بزنید و سرو کنید.

 

تصویر

 

تصویر

 

نکته ها : میتوانید از مربا ، شکلات آب شده ، پودر نارگیل ، خلال پسته ، ترافل رنگی و نیز برای تزیین این شیرینی استفاده کنید. شیرینی آلمانی خوشمزه را میتوانید تا چند روز در ظرف دربسته و در دمای اتاق نگهداری کنید ، این شیرینی گزینه مناسبی برای عید و جشن میباشد.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها