haraj logo
جستجو

سوپ سیر

 

مواد لازم :
اب مرغ 4 لیوانسیر 10 عدد کره 25 گرم پیاز 1 عددروغن 1 قاشق غذاخوریارد 3 قاشق غذاخوریسرکه 1 قاشق غذاخوریزرده تخم مرغ 2 عددنمک مقدار لازم

مدت زمان آماده سازی : ۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۳۵ دقیقه

زمان کل : ۴۰ دقیقه

برای : ۸ نفر

تصویر

 

 

سوپ سیر

  

طرز تهیه : کره و روغن را درون قابلمه ای روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. سیرها و پیاز را ریز خرد کنید و 10 دقیقه درون روغن و کره داغ شده تفت دهید تا نرم شوند.

 

پس از تغییر رنگ سیر و پیاز ، ارد را کم کم اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. سپس نمک ، سرکه ، 4 لیوان اب مرغ و 4 لیوان اب معمولی اضافه کنید و بگذارید حدود 40-30 دقیقه با حرارت متوسط سوپ بجوشد.

 

پس از اماده شدن سوپ ، زرده های تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید تا سوپ یکدست شود ، پس از مخلوط کردن زیر حرارت را خاموش کنید تا سوپ نجوشد. سوپ را در کاسه بریزید و با تکه های نان برشته و کمی نعناع داغ یا جعفری خرد شده تزئین کنید.

 

نکته : مقدار سیر را میتوانید بسته به ذائقه تان کم و زیاد کنید ، این سوپ با توجه به وجود سیر بسیار مناسب برای فصل سرما ، تقویت عمومی بدن و همچنین مناسب برای کودکان ؛ افراد سالمند و بیمار میباشد.

 

استفاده از تزئیناتی مانند نعناع داغ و سلیقه ای میباشد و اجباری در مصرف نیست.

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها