haraj logo
جستجو

نان سیر و پنیر موزارلا

مواد لازم :
نان تست : 12 عددپنیر موزارلا : 24 تکهنان تست : 24 اسلایسآرد : 1 چهارم فنجانآب : 1 چهارم فنجانپارمزان : 2 فنجانپودر سیر : یک و نیم ق غجعفری خرد شده : 1 ق غفلفل سیاه : 1 ق چروغن : به مقدار لازم

سلام روز گرم تابستونی تون بخیر.یک فینگرفود ساده و پنیری براتون آوردم که طعمش واقعا بی نظیره.حتما حتما یه بار امتحانش کنید.


نان های تست رو یکی یکی با وردنه روی میزکار تون صاف کنید.با یک قالب گرد یا با لیوان هر ورق رو دوبار قالب بزنید و دو تا دایره ازش دربیارید.

 نان سیر و پنیر موزارلا

 


پنیر موزارلا رو دایره ای قالب بزنید و یا تکه ای برش بزنید.آرد و آب رو مخلوط کنید و کنار دستتون بذارید.یک تکه موزارلا رو روی یک تکه نون بذارید.دور تا دور نون رو با انگشت خمیر بمالید و نون دوم رو روی اولی بذارید.لبه های دو تا نون رو به هم فشار بدید تا به هم بچسبند.خمیر باعث میشه نون ها بچسبند و حین سرخ شدن باز نشن.

 نان سیر و پنیر موزارلا

 


در قابلمه یا تابه روغن زیادی بریزید و نون ها در روغن داغ غوطه ور کنید.دو طرف نونا که تغییر رنگ داد برشون دارید.در ظرفی پنیر پارمزان رنده شده رو با پودر سیر و جعفری خرد شده ترکیب کنید.فلفل رو هم بهشون اضافه کنید و هم بزنید.نون های سرخ شده رو در این ترکیب بغلطانید و در ظرفی بچینید.این فینگرفود بامزه رو میتونید با سس گوجه فرنگی میل کنید.به دلیل وجود پنیر در این غذا بهتره به صورت گرم مصرف بشه تا از طعم پنیر داغ لذت بیشتری ببرید.نوش جان تون دوستان.

 

نان سیر و پنیر موزارلا

 

نان سیر و پنیر موزارلا

آخرین آموزش ها
برترین ها