haraj logo
جستجو

نان سیر

مواد لازم :
نان تست هفت غله : 3 عددسیر : 3 حبهنمک و فلفل : به میزان دلخواهروغن زیتون : نصف پیمانهپنیر پارمزان : 1 قاشق غذاخوریکره : 1 قاشق غذاخوری


جهت تهیه این میان وعده و پیش غذای بسیار لذیذ در منزل، ابتدا سه عدد نان تست هفت غله را با چاقوی تیز برش عمودی دهید. (دقت نمایید تا چاقوی مورد استفاده شما تیز باشد تا نان ها خرد نشود. ترجیحا قبل از استفاده، نان ها را برای مدتی داخل یخچال قرار دهید تا انسجام پیدا کنند).

 نان سیر


در مرحله دوم برش های عمودی نان های تست را به قطعات مربعی نسبتاً یک شکلی برش دهید.


سه حبه سیر تازه را شسته، پوست کنده و با دنده ریز، رنده نمایید.


داخل یک تابه گریل، نصف پیمانه روغن زیتون و یک قاشق غذاخوری کره ریخته و با حرارت ملایم شعله اجاق گاز آب نمایید.


پس از داغ شدن روغن زیتون و کره، سیر رنده شده را به آنها اضافه نموده و تفت دهید.


پس از این که سیر ها کمی تفت خوردند و طلایی رنگ شدند، نمک، فلفل و قطعات نان تست هفت غله را به آنها اضافه نموده و حدود پنج دقیقه نان ها را جابجا نکنید تا به خوبی یک طرف آنها گریل شود.

 


پس از پنج دقیقه، برش های نان تست را به طرف دیگر برگردانید تا آن طرف هم گریل شود.

نان سیر


پس از گریل شدن هر دو طرف برش های نان، آنها را داخل ظرف ریخته، روی آنها کمی پنیر پارمزان رنده شده در صورت دلخواه پاشیده و سرو نمایید.

نان سیر خانگی شما آماده است... نوش جان

نان سیر

آخرین آموزش ها
برترین ها