haraj logo
جستجو

نان سیر

مواد لازم :
نان تست : دو بسته برش نخوردهکره : 100گرمروغن زیتون : یک قاشق غذاخوریسیر : دو حبهجعفری : 300گرمپنیر موزارلا : 400گرمآویشن : به مقدار لازمنمک و فلفل : به مقدار لازم


کره رو می ذاریم توی دمای اتاق تا نرم بشه.وقتی که حسابی نرم و کرمی شد کمی روغن زیتون و سیر رنده شده و آویشن و فلفل قرمز و نمک بهش اضافه میکنیم و خوب  هم می زنیم و می ذاریم بمونه.جعفری ها رو پاک می کنیم و برگ ها شون رو جدا می کنیم و کمی خورد می کنیم.نون تست برش نخورده مون رو به اندازه یه بند انگشت برش میدیم.

مرحله اول تهیه نان سیر:


نون تست هارو توی سینی فر قرار میدیم.روشون رو با مخلوط کره خوب می پوشو نیم.بعد از جعفری  خورد شده مون میریزیم در آخر هر چه قدر دوس داشتیم پنیر پیتزا می ریزیم.حالا سینی رو توی فر قرار می دیم و شعله پایین فر رو روشن می کنیم و می ذاریم به مدت ۶ دقیقه نون ها اون تو بمونن.بعد شعله بالا فر رو روشن می کنیم به مدت دو دقیقه تا روی پنیر ها طلایی بشه.

مرحله اول تهیه نان سیر:


سینی رو از داخل فر در میاریم و با احتیاط نون هارو از درون سینی به ظرف مورد نظر انتقال میدیم.اگه دوست داشتین می تونید با کمی جعفری تزیینش کنید.

نون سیر یه پیش غذا ی مناسب برای مهمونی های دور همیه مجلسی هستن.بسیار لذیذ و جز فست فود به حساب میاد. 

میتونید از پنیر بیشتر یا کمتر استفاده کرد کاملا سلیقه ای هست.می تونید به جای نون تست از نون باکت هم استفاده کرد.

آخرین آموزش ها
برترین ها