haraj logo
جستجو

پیاز سوخاری

مواد لازم :
پیاز : 2عدد درشتآرد سفید : دو کاسهنمک و زردچوبه : لازمپودر سیر : لازمآب : دو لیوانروغن : لازمسس گوجه : لازمتخم مرغ : دو عدد


ابتدا دو عدد پیاز درشت سفید را پوست بکنید و بعد از شستن، آن را ورقه ای برش بزنید ورقه ها را از هم جدا کنید و بعد پانزده دقیقه در آب نمک قرار دهید تا تندی پیاز گرفته شود. بعد پیاز های حلقه شده را داخل آبکش بگذارید تا خشک شود.

پیاز سوخاری


مقدار دو پیمانه آرد سفید را با کمی نمک و زرد چوبه و پودر سیر در کاسه ای بریزیم و با قاشق آن ها با هم مخلوط کنیم.

و پیاز های ورقه شده را در آن بغلتانیم. بعد پیاز ها را داخل دیس بگذاریم.


در ظرف دیگری سه قاشق آرد سفید را با نمک و زرد چوبه و یک قاشق مربا خوری پودر سیر مخلوط کنید حال دو عدد تخم مرغ به آن اضافه کرده با قاشق خوب هم بزنید مخلوط آبکی است .


حالا پیازها را اول در پودر مخلوط با تخم مرغ ( مرحله ی قبل) بغلتانید بعد در پودری که در مرحله ی دو آماده کردیم که به آن پودر سوخاری می گوییم بغلتانید و بعد دوباره در پودر تخم مرغی بغلتانید و برای بار دیگر در پودر سوخاری غلتانیده شود.

پیاز سوخاری


پیازهای مرحله ی قبل را در دیس گذاشته و در قابلمه ای کوچک مقدار زیادی روغن بریزید بطوریکه پیازها در روغن غوطه ور شوند بعد پیازها را داخل روغن با حرارت زیاد سرخ می کنیم بعد روی دستمال بگذارید تا روغنش گرفته شود .

با سس گوجه میل کنید .

نوش جانتان.

 پیاز سوخاری

آخرین آموزش ها
برترین ها