haraj logo
جستجو

مرغ سوخاری

مواد لازم :
سینه مرغ : 2 عددران مرغ : 2 عددآب : 1 لیترنمک،فلفل،زردچوبه : به مقدار دلخواهادویه کاری : به مقدار دلخواهپیاز : 1 عددتخم مرغ : 2 قاشق غذاخوریآرد سوخاری : 1 پیمانهسیب زمینی : 2 عدد بزرگروغن سرخ کردنی : 2 پیمانه


جهت تهیه مرغ سوخاری در منزل، ابتدا دو تکه ران مرغ و دو تکه سینه مرغ را یخ زدایی کرده و سپس با یک لیتر آب، نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری و یک عدد پیاز آبپز نمایید.

مرغ سوخاری


پس از پخته شدن مرغ ها، آنها را آبکش کرده و صبر می کنیم تا کمی خنک شوند.


دو عدد تخم مرغ را داخل ظرفی شکسته، کمی نمک و فلفل به تخم مرغ اضافه کرده و با استفاده از چنگال یا همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا زرده و سفیده یکدست شوند.


تکه های مرغ را داخل تخم مرغ انداخته و به خوبی غلتانده تا همه جای مرغ ها به تخم مرغ آغشته شوند.

مرغ سوخاری


پس مرغ ها را در ظرف حاوی آرد سوخاری به خوبی غلتانده تا آرد سوخاری همه ی قسمت های مرغ ها را بپوشاند.

مرغ سوخاری


مجددا یک بار دیگر مرغ ها را داخل تخم مرغ و سپس داخل آرد سوخاری غلتانده تا لایه کلفت تری از آرد سوخاری مرغ ها را بپوشاند.

مرغ سوخاری


داخل تابه ی نسبتاً گودی یک پیمانه روغن سرخ کردنی ریخته و پس از داغ شدن آن، تکه های مرغ را داخل روغن بغلتانید تا همه جای مرغ ها سرخ شود

مرغ سوخاری


در تابه ی دیگری سیب زمینی های خلالی شده را سرخ نمایید تا همراه با مرغ سوخاری سرو کنید.


تکه های مرغ سرخ شده و سیب زمینی ها را روی دستمالی قرار داده تا روغن اضافی آن جذب شود. بسته به ذائقه و سلیقه خود می توانید با مخلفات مختلف سرو نمایید.

مرغ سوخاری

مرغ سوخاری خانگی شما آماده است... نوش جان

مرغ سوخاری

آخرین آموزش ها
برترین ها