کوفته گُلی
سلام خدمت کدبانوهای عزیز، امروز برای شما طرز تهیه یه نوع کوفته مقوی وخوشمزه رو اماده کردیم امیدواریم که از پختن ان لذت ببرید.
در ابتدا پیاز را در گوشت چرخ کرده رنده میکنیم و به خوبی ورز میدهیم و به ان نمک و زردچوبه و فلفل و ادویه کاری اضافه میکنیم.
اکنون هویج ها را هم پوست گرفته و ریز رنده میکنیم و به گوشت اضافه میکنیم و ورز میدهیم و کم کم آرد نخودچی را هم اضافه کنید و انقدر ور دهید تا ترکیب یکنواختی به دست آید.
سپس سبزیجات تازه یا خشک (شامل جعفری و گشنیز ) را به مواد کوفته بیافزاید و به خوبی با باقی مواد ترکیب کنید.
اکنون از مواد اماده شده گلوله گلوله کنید. تابه را روی گاز بگذارید و در ان روغن برریزید و اجازه دهید کمی داغ شود.و گلوله ها را در تابه بریزید وسرخ کنید.
اکنون پیاز دیگر را رنده کنید و در قابلمه سرخ کنید و به ان زردچوبه و رب بیافزاید و یک لیوان اب به ان بیافزاید. و هنگامی که تمام کوفته ها سرخ شدند درون سس تهیه شده قرار دهید و اجازه دهید به مدت یک ربع دم بکشید.
اکنون کوفته شما اماده است. میتوانید با گوجه و خیارشور میل کنید.
نوش جان