haraj logo
جستجو

کره طعم دار

 

مواد لازم :

مدت زمان آماده سازی : -۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵ دقیقه

عکس  گرد غوره خانگی

عکس

 

کره کالباسی

 

کره 200 گرم  .  روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری . کالباس 1 قاشق غذاخوری

پنیر چدار رنده شده 1 قاشق غذاخوری  .  موسیر 1 قاشق چایخوری  .  نمک.فلفل مقدار لازم

 

کره کالباس مخصوص مزه دار کردن پوره سیب زمینی ، نان تست ، پیراشکی گوشت ، تخم مرغ و میباشد.

کره را پس از نرم شدن پهن کنید و روی ان روغن زیتون ، کالباس سرخ شده ، پنیر چدار ، موسیر ، نمک و فلفل قرار دهید و خوب با چاقو بکوبید و مخلوط کنید ( ساطوری کنید )  ، کره را داخل کاغذ روغنی قرار دهید و رول کنید و به مدت 1 ساعت داخل فریزر قرار دهید سپس حلقه ای برش بزنید و در کنار غذا سرو کنید.

 

 

کره پنیری

 

کره 200 گرم  .  سس پستو 1 قاشق غذاخوری  .  پنیر پارمزان رنده شده 1 قاشق غذاخوری

پنیر فتا 1 قاشق غذاخوری  .  روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری  .  سیر 3 حبه  .  نمک.فلفل مقدار لازم

 

کره پنیری مخصوص مزه دار کردن سبزیجات پخته ، ماکارونی ، نان سیر ، نان باگت ، استیک ، کباب و میباشد.

کره را پس از نرم شدن پهن کنید و روی ان تمام مواد را قرار دهید و خوب با چاقو بکوبید و مخلوط کنید ( ساطوری کنید )  ، کره را داخل کاغذ روغنی قرار دهید و رول کنید و به مدت 1 ساعت داخل فریزر قرار دهید سپس حلقه ای برش بزنید و در کنار غذا سرو کنید.

 

 

کره آبلیمویی

 

کره 200 گرم  .  آبلیمو 1 قاشق چایخوری  .  روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری  .  فلفل خشک 2 عدد

طرز تهیه سوپ جو و قارچ

 پوست لیمو رنده شده 1/8 قاشق چایخوری  .  گشنیز تازه مقداری  .  نمک.فلفل مقدار لازم

 

کره آبلیمویی مخصوص مزه دار کردن کباب  مرغ ، برنج مخلوط ، استیک و میباشد.

کره را پس از نرم شدن پهن کنید و روی ان تمام مواد را قرار دهید و خوب با چاقو بکوبید و مخلوط کنید ( ساطوری کنید )  ، کره را داخل کاغذ روغنی قرار دهید و رول کنید و به مدت 1 ساعت داخل فریزر قرار دهید سپس حلقه ای برش بزنید و در کنار غذا سرو کنید.

 

 

کره نارنجی

 

کره 200 گرم  .  زغال اخته تازه 2 قاشق غذاخوری  .  آب پرتقال 1 قاشق چایخوری  .  ترخون مقداری

پوست پرتقال رنده شده 1/4 قاشق چایخوری  .  شکر 1/2 قاشق چایخوری  .  نمک.فلفل مقدار لازم

 

کره نارنجی مخصوص مزه دار کردن کباب  مرغ ، سینه بوقلمون ، تکه کدو ، ساندویچ ، نان ، پنیر و میباشد.

کره را پس از نرم شدن پهن کنید و روی ان تمام مواد را قرار دهید و خوب با چاقو بکوبید و مخلوط کنید ( ساطوری کنید )  ، کره را داخل کاغذ روغنی قرار دهید و رول کنید و به مدت 1 ساعت داخل فریزر قرار دهید سپس حلقه ای برش بزنید و در کنار غذا سرو کنید.

 

نکته : میتوانید از ترکیب سبزی ها و افزودنی های دلخواه انواع طعم ها را از کره بدست اورید.

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها